Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

MBK Doğuş Hastanesi, Ender Ünlü ile yollarını ayırdı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden MBK Doğuş Hastanesi’nde üst üste alınan başarısız sonuçların ardından baş antrenör Ender Ünlü, yönetimle karşılıklı anlaşarak kulüple yolları ayırdı.

MBK Doğuş Hastanesi, Ender Ünlü ile yollarını ayırdı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne bu sezon yükselen Mersin Basketbol Kulübü, sezon başında takımı teslim ettiği baş antrenör Ender Ünlü karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. MBK Doğuş Hastanesi, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde bu sezon çıktığı 19 maçta, yalnızca 4 galibiyet elde edebildi.

Kariyerinde daha önce Bellona AGÜ Spor ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde yardımcı antrenörlük yapan Ender Ünlü, Edirne Belediyesi Edirnespor ve Osmaniye Gençlik takımlarında ise baş antrenör olarak görev aldı. 42 yaşındaki teknik adam, bu sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren MBK Doğuş Hastanesi’nin başına geçmişti.

Yaşanan ayrılık üzerine açıklamalarda bulunan Ender Ünlü, “Beklentilerin çok üzerinde başladığımız lig maratonunda, rotasyonumuzun önemli oyuncularından Olesia Malashenko ve Ecem Güler’in uzun süren sakatlıklarıyla başlayan ve ülkemizde meydana gelen terör olaylarından dolayı kadromuzun olmazsa olmaz oyuncusu Jamierra Faulkner’ın gidişi, basketbol felsefemizi etkiledi. Yaşanan bu talihsiz durumlardan dolayı yaklaşık 3 ay boyunca tam takım antrenman yapamadık. Bu durum, takım performansımıza da etki etti ve arka arkaya mağlubiyetler almamıza neden oldu. Aldığımız mağlubiyetlerden sonra sezon başında belirlediğimiz hedeflerden uzaklaştık. Yaşanan bu durum karşısında, tüm sorumluluğu üzerime alarak, saygıdeğer yönetim kurulu ve değerli başkanımız Mehmet Işıkay’a istifamı sundum ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Çok sevdiğim oyuncu grubuma, bugüne kadar her koşulda arkamda duran değerli başkanıma ve mesai arkadaşlarıma ligin geri kalanında başarılar diliyorum. Takımın ligde kalacağına olan inancımı altını çizerek tekrar ediyorum” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250