Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

MAHMUT USLU: BİZ KUMPASÇI, PARALELCİ DEĞİLİZ

Mahmut Uslu Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da çok sert açıklamalarda bulundu.

MAHMUT USLU: BİZ KUMPASÇI, PARALELCİ DEĞİLİZ

"Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz. O yüzden onları yenerek kupayı almak istedik. Ama gelmediler. Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını iletiyorum."  

Mahmut Uslu salondaki kısa konuşması sonrasında basın mensuplarının yanına geldi ve onların sorularını yanıtlamaya başladı. Uslu şunları söyledi; "Buruk bir kutlama yapıyoruz. Basketbolcular maalesef oynamadan ama alınlarının teriyle bir şampiyonluk kutluyorlar. Galatasaray camiası ile ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Ama basın açıklamasında yöneticileri için yönetemeyenler dedim. Yüz yılın en büyük utancıdır onların adına. Onların problemi 17 Haziran değildir, 17 Aralıktır. O dönemler geçti artık. Eskiden eski bakanlar eski başbakanlar vardı. Artık yeni bir başbakan yeni bir dönem var. Bunları anlayamıyorlar. Türk sporuna balta atıyorlar. Bunlar kumpasçı, paralelci.

Kız maçında bıçak ya da kurşun mu yememiz gerekirdi? Küfür yedik, yumruk yedik. Bu seride 22 tane yanlış düdük çalındı ama biz sustuk. Ne oldu 2-0 öne geçtik. Gittik orada her şeyi yaptılar.

Benim pantlonumu indirdiğimi iddia eden adama karşı bile bir yazı yazmadınız. Biz spordan geldik. Türkiye'de çok şeyler değişti. Bana yumruk atıldığı zaman eski yöneticileri aradı. Sonra biz onları locada ağırladık. Yine oraya gittik otobüsümüz taşlandı. Geleceksiniz oynayacaksınız. Yenemeyeceğiniz için bu olayı yapıyorsunuz.

Aziz Yıldırım dedi ki bu kişi milli takım olduğu müddetçe o zihniyeti yaşatmayız dedi. Ergin Ataman bana dönüp sırıtarak bir şeyler söylüyor. Şu anda söylüyorum. Ona dava açtım. Ergin Ataman zihniyeti ile mücadele edeceğiz. Ama düzelirse o zaman tavrımız değişir. TBF ile ilgili yorumumu neden soruyorsunuz? Ben yumruk yedim o salonda. TBF her şeye karışacak. Şu anda bir tane yönetici yok TBF'den."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250