Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kunter: Ege Arar’ın önünü kapatmak istemiyoruz

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter, Galatasaray Televizyonu’ndan İbrahim Demir’in programında açıklamalarda bulundu.

Kunter: Ege Arar’ın önünü kapatmak istemiyoruz

Açıklamalar şöyle: "TOFAŞ maçı öncesinde eksik bir oyuncumuz yok. Bugün son antrenmanı yapacağız. Zor bir maç olacak. TOFAŞ ligdeki tek namağlup takım. Geçen seneki kadrolarını korudular ve yeni eklemelerle gayet de iyi basketbol oynuyorlar. Kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Bu maçı kazanarak daha da moral kazanabilir, geleceğe daha umutla bakabiliriz. Kazanmaya çalışacağız.”

“Ege, Galatasaray basketbolunun geleceği için çok önemli bir oyuncu olacak. Şu ana kadar da aldığı fırsatı gayet iyi değerlendirdi. Beş numara transferi şu an için düşünmüyoruz. Çünkü beş numarada Ege Arar’a güveniyoruz ve onun önünü kapatmak istemiyoruz. Ege’nin süresinden kısmamaya çalışıyoruz. Eğer bir oyuncu alacaksak bu bir dört numara olur. Bu pozisyona bir oyuncu takviyesi düşünüyoruz ancak sezonun bu bölümünde Avrupa tecrübesi bulunan oyuncu bulmak çok zor. Belki bu yüzden çok genç bir oyuncu tercih edebiliriz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250