Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

KONAK-BERGAMA İŞİNİ SALON BOZDU VE...

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, yaptığı açıklamada, Bergama Belediyespor'un maçlarının oynanacağı salonu TBF'nin standart dışı bulup, kabul etmemesi nedeniyle işbirlikteliğinin suya düştüğünü açıkladı.

KONAK-BERGAMA İŞİNİ SALON BOZDU VE...

Günen, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kadın basketbol takımı için geçen seneki bütçemiz 1 milyon 440 bin liraydı. Bu yıl yüzde 20 artabilecek bir rakam bu. Belediyelerin spor kulüplerine para aktarımı yasal olarak engellendi. Dolayısıyla basketbol takımımızın maliyetini sponsorlarla karşılamak zorundaydık. Ancak Türkiye'de spor deyince sadece futbol anlaşılıyor. O nedenle sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Kadın basketbol takımı için Bergama Belediyesi ile görüşmelerimiz vardı. Ancak federasyon Bergama'daki salonu standartlara uygun görmediği için kadın basketbol takımımız da gelecek sezon ligde yer alamayacak."
Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, basketbolun yanı sıra  Konak Belediyespor'un Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ve Bayanlar Hentbol Süper Lig'de bulunan ekiplerinin bu kategorilerde mücadele etmeyeceği bildirdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250