Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kırçiçeği Bodrum Basketbol'da şampiyonluk sevinci

TKB2L Final turunu namağlup bitiren Kırçiçeği Bodrum Basket takımı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne şampiyon olarak çıkmayı başarırken; kulüp başkanı Yiğit Özmen ve Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş açıklamalarda bulundu.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol'da şampiyonluk sevinci

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Başkanı Yiğit Özmen heyecanını Bodrumlularla paylaşarak, “İlk günden beri bize destek veren Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, ana sponsorumuz Kırçiçeği’ne, Çağdaş Holding’e, Kılıç Holding’e ve tüm sponsorlarımıza, taraftarlarımıza, destekçilerimize ve en önemlisi bize şampiyonluğu tattıran bu ekibe teşekkür ediyorum. Bu başarıyı Bodrum’a hediye ediyorum. Büyük hedefler koyarak bu yola çıktık ve ilkini gerçekleştirdik. Bodrum sadece bir eğlence tatil merkezi olarak değil, basketboldaki başarılarıyla da anılacak ” dedi.
 
Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş ise şunları söyledi:
“İlk yılımızda şampiyon olduk. Kırçiçeği ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Yiğit Özmen’in basketbol aşkı, iyi niyet ve samimiyetle, kızlarımız için, Türkiye için kuruldu. İnançla, aşkla, disiplinle şampiyonluğu elde ettik. Potanın Kırçiçekleri hak ettikleri sonucu aldı. Şimdi sırada Süper Lig’e çıkmak var.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250