Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kepez Belediyespor'dan önemli galibiyet

Türkiye Basketbol 2.Lig 14. haftada Kepez Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Orman Gençlik’i konuk etti. Mücadele gücü yüksek zorlu karşılaşmada Kepez Belediyespor rakibin 66-56 mağlup etti.

Kepez Belediyespor'dan önemli galibiyet

Kepez Belediyespor’un uzun bir aradan sonra kendi sahası olan Kepez Arena Turgut Özal Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşma nefesleri kesti. Ligde iki iddialı ekibin karşı karşıya geldiği müsabakada Kepez Belediyespor baştan sona kadar önde götürdüğü karşılaşmayı 66-56 galip bitirdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Kepez Belediyespor isabet oranı yüksek atışlarıyla 1.periyotu 20-15 önde kapattı. 2.periyotta mücadele gücünün artması heyecanı daha da arttırdı ve 39-29 Kepez Belediyespor soyunma odasına önde gitti. Karşılaşmaya Kepez Belediyesporlu taraftarların büyük desteği vardı. İkinci yarının başlamasıyla Kepez Belediyespor etkinliğini sürdürdü ve 3’lük atışlarında isabet sağladı. 3.periyotu 58-41 önde giren Kepez’in Devleri galibiyeti daha çok isteyen taraf olduğunu hissettirdi. Son periyotta farkı açan Kepez Belediyespor 66-56 galibiyetle sahadan ayrıldı.

Kepez Belediyespor 14.hafta zorlu rakibini mağlup ederek kritik galibiyete imza attı. Karşılaşma sonu büyük sevinç yaşan Kepez Belediyesporlu oyuncular, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nu aralarına alarak galibiyeti doyasıya yaşadı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250