Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-04-2017 NBA

Kawhi Leonard: Sadece Spurs takımına ve kendime odaklanıyorum

San Antonio Spurs ve Utah Jazz arasında gerçekleşecek NBA Sundays maçı öncesinde All Star forveti Kawhi Leonard takımını değerlendirdi. Başarılı oyuncuya göre “NBA’de en değerli oyuncu kim?” “Kendisini bu kategoride görüyor mu?” İşte Kawhi Leonard’dan samimi açıklamalar:

Kawhi Leonard: Sadece Spurs takımına ve kendime odaklanıyorum

Ligde, Russell Westbrook ve James Harden en değerli oyuncu olma yolunda önde gidiyor siz de son dönemde bu isimler arasında anılıyorsunuz. Fakat hiçbirinizin ABD takımında yer almadığını düşünürsek, en değerli oyuncu olarak gösterilmenizi nasıl yorumluyorsunuz?

Bunu gerçekten hiç bu şekilde düşünmemiştim ama Russel Westbrook ve James Harden inanılmaz bir performans sergiliyor, onları izlemek çok eğlenceli.

Bu rekabette yer almanız gerektiğini düşünüyor musunuz?

Bununla çok fazla ilgilenmiyorum. Sadece Spurs takımına ve kendime odaklanıyorum. Playoff’ta bize avantaj sağlamak için neler yapabileceğime bakıyorum.

Size göre NBA’de en değerli oyuncunun tanımı nedir?

Russell Westbrook ve James Harden! Bu ikili, maç kazanıyorlar ve basketbol severlere bir maçta görmek istediklerini veriyorlar. Bence bu NBA’de en değerli oyuncunun mükemmel tanımıdır. Bu, her gece yaptığın şeyi iyi şekilde yapmaktır.

Sizce şu anda San Antonio Spurs’un performansı nasıl?

Bence şu anda iyi gidiyoruz. Bu durum tamamen takımın kimyasıyla ilgili. Her zaman kendiniz ve takımınız için en iyi yolu bulmak zorundasınız biz de şu anda iyi bir iş çıkarıyoruz.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER NBA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250