Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

KAF KAF TRANSFERDE ACELE ETMEYECEK

Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, "Transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğrultusunda tercihler yapacağız" dedi.

KAF KAF TRANSFERDE ACELE ETMEYECEK

Büyükkarcı, yaptığı açıklamada, 3 kulvarda başarılı geçirdikleri sezonun ardından ilk olarak başantrenörleri Ufuk Sarıca ile yollarına devam ettiklerini hatırlattı. Sezon planlaması dahilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Büyükkarcı, şöyle konuştu:

"İç transferde yabancı oyuncularımız Dixon ve Diebler'la yola devam etme düşüncemiz var. Onlar da takımda kalmak istiyor. Batista'yı takımda tutmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kendisiyle görüşme yapacağız. Sadece transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Dolayısıyla transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğrultusunda tercihler yapacağız. Dış transferde de görüştüğümüz oyuncular var. Takım kimyamıza en uygun isimleri kadromuza dahil etmek istiyoruz."

Büyükkarcı, kombine bilet satışlarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını belirterek, biletlere şimdiden yoğun ilginin olduğunu söyledi. Gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde İzmir'i temsil edecek tek takım olduklarını hatırlatan Büyükkarcı, "Hem Avrupa'da hem Türkiye'de İzmir'in adını duyurmayı sürdürmek istiyoruz. Bu konuda tüm İzmirlilerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250