Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

İzmit Belediyespor'un gözü 8'li Finaller'de

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi A grubunu lider olarak tamamlayarak TKB2L'ye adını yazdıran İzmit Belediyespor'ca şimdi gözünü 8'li Finaller'e çevirdi.

İzmit Belediyespor'un gözü 8'li Finaller'de

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu'nda sadece tek yenilgi alarak TKB2L Eleme Grubu'na yükselen İzmit Belediyespor’u yemekte ağırladı.

İlk sezonunda büyük başarı elde ederek gözünü Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'ne diken kadın basketbolcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Doğan; "sizlerle gurur duyuyoruz. Basketbol ile şehrimizde yeni bir açılım kazandırdık. Biz genç dostu, spor dostu bir belediyeyiz. Artık Kocaeli’nde basketbol dönemi başladı. Daha ilk yılınızda böyle bir başarı elde etmeniz ve sizlere olan güvenimizi boşar çıkarmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Önünüzde Play-off maçları var. Orada da başarılı olacağınıza gönülden inanıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.

Başkan Doğan, basketbol sporunun şehirde yaygınlaşması amacıyla çeşitli projeler ürettiklerini de belirterek "her eve basketbol topu" projemizle tüm aileleri basketbolla buluşturacağız. 4500 öğrenciye önümüzdeki günlerde basketbol topu hediye edeceğiz” şeklinde konuştu. Kadın basketbolcular da Başkan Doğan’a kendilerine olan güven ve desteği için teşekkür ederek, "bizlere olan güveninizi boşa çıkarmadığımız için çok mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz 2. lig daha sonra da 1. lige yükselmektir. Bunu da başaracak güç ve inançtayız.” dediler.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250