Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-09-2016 Federasyon Kupası

İstanbulspor'u geçen Sakarya Büyükşehir namağlup bitirdi

Federasyon Kupası B Grubu son gününde Sakarya Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor Beylikdüzü'nü 93-67 mağlup ederek grubunu lider tamamladı.

İstanbulspor'u geçen Sakarya Büyükşehir namağlup bitirdi

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk çeyrek 23-23 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte hücum etkinliğini arttıran Sakarya Büyükşehir Belediyesi farkı giderek açtı ve soyunma odasına 49-37 önde gitti. Üçüncü çeyrekte İstanbulspor Beylikdüzü’nün farkı kapatmasına izin vermeyen Sakarya BŞB son çeyreğe 69-55 üstün girdi ve mücadeleyi 93-67 kazandı.

Maç sonrası görüşler
Sakarya BŞB – Burak Bıyıktay
“Bizim için iyi bir turnuva geçti, 5’te 5 yaptığımız için mutluyum. Grubu birinci bitirdik hedef de buydu zaten. Son maç formaliteydi o yüzden rahat geçti. Şimdi lige hazırlanmaya başlayacağız. Takımım iyi bir görüntü verdi yeni bir ekip olmamıza rağmen bu yüzden mutluyum. Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz yere geleceğiz.”

Sakarya BŞB – Kerem Özkan
“Sezona ciddi hedefler koyarak başladık bunun sonucunda da bu turnuvaya iyi hazırlandık ve maç kaybetmeden çıkmak içi geldik. Şimdi lige hazırlanacağız hedeflerimiz doğrultusunda.”

İstanbulspor Beylikdüzü – Hakan Yavuz
“Altı gün süren bu 5 maçlık maratonda böyle bir gruptan çıktığımız için tüm kadroyu kutluyorum. İlk İkiye girmeyi çok istiyorduk.  Bugün maç öncesinde gruptan çıkacağımız belli olduğu için sakatlıkları önlemek ve oyuncuları dinlendirmek amacıyla dört maçtır arka arkaya oynayan oyuncularımızdan ziyade kenardaki oyuncularımıza süre vermeye çalıştık. Tüm takımlara ligde başarılar diliyorum.”

İstanbulspor Beylikdüzü – Musa Güneş

“Altı gün süren zorlu bir turnuvayı sakatlıksız ve güzel bir şekilde bitirdik. Bundan sonra sezon içerisinde daha iyi yerlere gelerek iyi maçlar çıkarmaya çalışacağız. B Grubu’nu 2. sırada bitirdiğimiz için buradan mutlu ayrılıyoruz.”

Sakarya Bşb.                                                               İstanbulspor Beylikdüzü


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250