Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

24-09-2016 Federasyon Kupası

İstanbulspor Beylikdüzü, Akhisar'ı uzatmada geçti

Federasyon Kupası B Grubu'nda İstanbulspor Beylikdüzü, Akhisar Belediyespor'u uzatmada 100-87 mağlup etti.

İstanbulspor Beylikdüzü, Akhisar'ı uzatmada geçti

Maça iyi başlayan taraf İstanbulspor Beylikdüzü oldu ve ilk çeyreği 23-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Akhisar Belediyespor toparlanırken soyunma odasına 38-38 eşitlikle gidildi. İkinci çeyrekte sari siyahlılar yakaladığı seri ile son çeyreğe 60-51 üstün girdi. Son çeyrekte büyük heyecana sahne olurken bitime 11 saniye kala Akhisar Belediyespor Reha Öz'ün üçlüğüyle eşitliği sağladı. Son topu İstanbulspor kullanamadı ve karşılaşma 79-79 sona erdi. Uzatmalarda 13-0'lık seri yakalayan İstanbulspor Beylikdüzü mücadeleden 100-87 galip ayrıldı.

 

Maç sonrası görüşler
İstanbulspor Beylikdüzü – Hakan Yavuz
“Maçın ilk yarısı çoğu istatistikte rakipten gerideydik, ikinci yarı 3’lük yüzdemizin düzelmesi ve ribaunlarda da dengeyi sağlamamızla maçı aldık. Uzatmaya üçlük yiyerek gittik, perdeleme hatası yaptık ve bize pahalıya patlıyordu. En iyi üçüncü de gruptan çıkacak. Şimdi yan gruptaki maçların tamamlanmasını bekleyip devam etm k istediğimiz bu organizasyondaki duruma bakacağız. Rakip takım bize yaptıkları alan savunmasıyla maçı geri getirdi ama uzatma periyodunda doğru topları kullandık ve maç lehimize bitti. Herkesi kutluyorum.”

İstanbulspor Beylikdüzü – Uğur Can Aksoy
“Kazanmayı çok istiyorduk, bu maça çok iyi hazırlandık. Sahaya tam olarak istediklerimizi yansıtamadık ama uzatmada gerçek bizi gösterdik. Turnuvayı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.”

Akhisar Belediye – Serhat Yapıcı
“Öncelikle rakip takımı tebrik ederim uzatmada oynadıkları oyun için. Maçın son 3-4 dakikası çok iyi alan savunmasıyla maçı geri getirdik. Mamak Bld. Ankara DSİ maçını da son saniyelerde kazanmıştık bu maçı da çok kazanmak istedik. İstatistiklerde her şey ortalama olarak normal. Takımıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Turnuvadaki en zor grupta yer alıyoruz. Bizim için iyi hazırlık maçları oldu, yarın da Acıbadem Üniversitesi ile son maçımızı oynayacağız . Elimizden geleni yarın da sahaya koyup gruptan çıkıp çıkamayacağımıza bakacağız. Bütün takımlara sezonda başarılar diliyorum.”

Akhisar Belediye –  Murat Can Esen
“Dört periyot boyunca güzel mücadele ettik, maçı uzatmada kaybettik. Rakip takıma kupanın devamında başarılar diliyorum.”

İstanbulspor Beylikdüzü                                                 Akhisar Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250