Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

İstanbul Üniversitesi Fırat Okul ile devam kararı aldı

İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği Genel Koordinatörü Murat Tümer, başantrenör olarak Fırat Okul ile devam edeceklerini söyledi.

İstanbul Üniversitesi Fırat Okul ile devam kararı aldı

Geçtiğimiz sezon Hurşit Baytok’un istifa etmesinden sonra göreve getirilen Fırat Okul ile İÜBGD, EUROCUP’ta yarı finale kadar yükseldi.

Tümer, görüşlerini şöyle açıkladı: “Yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı sonunda İÜBGD’ni bir yıl daha Fırat Okul’un çalıştırması yönünde karar aldı. Okul’un istediği doğrultusunda rotasyona giderek, yepyeni bir kadro oluşturduk. Yeni sezonda EUROCUP’ta Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde ve Türkiye Kupası’nda iddialı olmak istiyoruz. Biz yönetim olarak, tüm maddi imkanlarımızı kullanarak, iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonra söz söyleme sırası teknik heyetimizde ve oyuncularımızda.”

İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği’nin yeniden çalıştıracak olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Okul, “Bu sezon yönetim kurulumuzun ve İstanbul Üniversitesi’nin beklentilerinin üst düzeyde olduğunu söylemek isterim. Geçtiğimiz sezon yaşananlardan çok önemli dersler aldık. Yeniden yapılan İÜBGD takımının, bu beklentilere yanıt vereceğini belirtmek isterim. Herkesin beğenisini kazanacak bir takım yaratmak için kollarımızı şimdiden sıvadık” şeklinde ifade kullandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250