Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Becker Spor'da yine antrenör değişikliği

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Bornova Becker Spor'da antrenör yine değişti.

Bornova Becker Spor'da yine antrenör değişikliği

TKBL Final Grubu'nda Olcay Orak ile yollarını ayıran son iki maça Murat Alkaş ile çıkan Bornova Becker Spor yeni sezon için ise Ceyhun Yıldızoğlu ile anlaştı. Yıldızoğlu, önümüzdeki hafta içinde resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İzmir’e gelecek.

Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, yeni sezonun ilk imzasının kulüp adına hayırlı olacağına inandığını ifade ederek; “Ceyhun Yıldızoğlu hem tecrübesi hem de kişiliği ile basketbol camiası için oldukça önemli bir isim. Bugüne kadar sayısız başarıya imza atmış, oldukça büyük kulüplerin çatısı altında görev yapmış olan hocamız ile yeni sezon için anlaşma sağladık. Kulübümüzü kendisine emanet etmiş olmanın verdiği güven ile Süper Lig’de hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam. Süper Lig için yapmış olduğumuz ilk adımın, atacağımız ilk imzanın kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.” diye konuştu.

Yapılan bu anlaşmanın sadece kulüp için değil aynı zamanda İzmir için de büyük bir adım olduğunu ifade eden Kebir, bu adımın İzmir’de kadın basketbolu adına uzun vadede yapılacak olan atılımların başlangıcı olduğuna dikkat çekti. Hedeflenen amacın kadın basketbolcu yetiştirmek ve İzmir’i kadın basketbolunda kalkındırmak olduğunu söyleyen Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir; “Ümit ediyoruz ki İzmir kadın basketbolcular konusunda bir altyapı cenneti olacak. Bu amaç doğrultusunda ise tesisi ve sporcusu ile Bornova idol kent haline gelecek. 5 yıllık iyi planlanmış bu vizyon hareketi sayesinde İzmir’deki kitleleri bu amaç doğrultusunda bir araya getirmek hedefindeyiz.” dedi.

Ceyhun Yıldızoğlu’nun Botaş Spor’da birlikte çalıştığı, Küçük – Yıldız – Genç Kızlar kategorilerinde birçok genç oyuncunun gelişimine katkıda bulunan ve 7 kez alt yapı Türkiye şampiyonluğu yaşamış olan Halil Demirbilek de Bornova Becker Spor ile anlaşma sağladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250