Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ING Basketbol Süper Ligi'ne bir sponsor daha

2006 yılında faaliyetlerine başlayan Çiçeksepeti.com, ING Basketbol Süper Ligi resmi sponsoru oldu.

ING Basketbol Süper Ligi'ne bir sponsor daha

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Çiçeksepeti.com CEO’su Emre Aydın’ın katılımları ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Zeytinburnu binasında imzalanan sözleşme 2019 – 2020 sezonu sonuna kadar geçerli olacak.

İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Her geçen gün büyüyen ve güçlenen basketbol ailemize çok değerli bir kurum daha katıldı. Rekabet seviyesiyle Avrupa’nın zirvesinde yer alan ING Basketbol Süper Ligi ve Çiçeksepeti.com markalarının iş birliği iki kuruma da güç katacaktır. Uzun yıllar sürmesini umut ettiğimiz bu sponsorluk anlaşmasının iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Çiçeksepeti.com CEO’su Emre Aydın ise, “Türk basketbolunun en önemli ligi olan ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsorları arasına katılmak bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Basketbolsever bir şirket olarak bu sponsorlukla basketbolun içerisinde olmanın hem çalışanlarımız hem de markamızın hedef kitlesi için çok değerli olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250