Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-11-2018 GENEL

Homemade Aromaterapinin Avantajları

Doğada bulunan bitkilerin kabuk, yaprak, kök, gövde, dal, çiçek ve kozalak gibi yapılarından doğal ve soğuk sıkım yöntemleri ile elde edilen yağların fiziksel, ruhsal ve duygusal sağlık alanında kullanılmasına aromaterapi denmektedir.

Homemade Aromaterapinin Avantajları

Bu aromaterapi yağlarının kişinin kendisi tarafından ev gibi alanlarda uygulanmasına ise homemade aromaterapi deniyor.

Homemade Aromaterapi Nasıl Yapılır?

Homemade aromaterapi eski Mısır çağlarından bu yana insanları kendilerini iyileştirmede kullandıkları bir yöntemdir. Günümüzde aromaterapi yağları kozmetikten oldukça sık karşımıza çıkmaktadır. Sabunlar, oda parfümleri, masaj yağları, saç ve cilt bakımına kadar birçok alanda kullanımını görmekteyiz. En çok karşımıza çıkan aromaterapi yağları arasında badem, susam, lavanta, çörekotu, ylang-ylang, gül, papatya, kantaron gibi ismini sayamayacağımız bir çok çeşit olup bunlar da aromaterapi için tercih edilmektedir.

Aromaterapi yöntemini incelendiğinde eski çağlardan beribenzer olanın benzerini iyileştireceği düşüncesine varılmaktadır. Doğadan gelen her şey insanın doğası ve bedenine benzer olduğundan şifa her zaman aromaterapi ve ilaç sektöründe olduğu gibi doğadan gelmiştir.

Homemade aromaterapi ile bizler kendi ruh, duygu ve fiziksel sağlıklarımızı koruyup iyileştirebilme şansına sahibiz. Ağrı kesici özelliklerinden, cilt bakımı ve yenileyici etkilerinin yanı sıra hoş ve cezbedici kokuları ile ruhsal dinginliğe ulaşmamızda ilk tercihimiz her zaman farkında olmadan yaptığımız doğal olan homemade aromaterapi olmaktadır. Satın almak için tıklayın https://www.thelifecoshop.com/homemade-aromaterapi-50

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250