Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Hikmet Tekiroğlu: ''Final grubuna hazırız''

TKB2L'nin başarılı ekiplerinden Dostluk Spor Kulübü'nün final grubuna hazır olduğunu söyleyen Kulüp başkanı Hikmet Tekiroğlu, sporcu ve teknik heyete başarılar diledi.

Hikmet Tekiroğlu: ''Final grubuna hazırız''

Hikmet Tekiroğlu, "Sezon başından bu yana her antrenman her maç daha iyiye giden maç grafiğimiz var. takımımızın önemli başarılar elde edebilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. Hedefimiz TKBL'ye çıkan takımlardan biri olmak ve bunu başaracak güce sahibiz. Tesis ve imkanlarımızın TKBL yani 1.lige çıkacak takımımız için iyileştirme çalışmalarına başladık. İdari ve antrenör ekibimiz çok başarılı ve tecrübeli, sporcularımız da hem tecrübeli hem de çok yetenekliler" dedi.

Turnuvaya katılan sporcu ve idari ekibe başarılar dileyen Tekiroğlu, Muğla'da yapılacak müsabakalarda takıma destek olmak adına sporcuların yanında olacağını sporcu ve teknik heyetle paylaştı.

Başarılı Antrenör Davut Güngör, "Takım olarak sezon başından bu yana koyduğumuz hedeflere ulaşmış olmaktan çok memnunum. Potansiyeli yüksek, inatçı, savaşan sporculara sahibim, Hedefimiz TKBL'ye yükselen takımlardan biri olmak ve bunu başaracağımıza inanıyorum" diyerek görüşlerini bildirdi.

Turnuvaya katılan tüm takımlara sakatlıktan uzak güzel bir turnuva dileyen Güngör, kulübün sloganı olan "Dostluk Kazansın" ve Final 8 sloganımız olan "1.ligin Dostluğa İhtiyacı var" diyerek sözlerini tamamladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250