Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Head&Shoulders A Milli Takım'a sponsor olmaya devam ediyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun imzalarıyla, Head&Shoulders A Milli Erkek Takımımızın “özgüven sponsoru” olmaya devam edecek.

Head&Shoulders A Milli Takım'a sponsor olmaya devam ediyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun katılımlarıyla, 19 Kasım 2018 Pazartesi günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te bir imza töreni düzenlendi. Atılan imzalarla birlikte, “Kazanmak Kafada Başlar” mottosuyla Türk basketboluna destek veren Head&Shoulders, A Milli Erkek Basketbol Takımımızın “özgüven sponsoru” olmaya önümüzdeki bir yıl daha devam edecek.

 

Türkoğlu: “Basketbolun enerji dolu, güçlü ve pozitif mesajlarını P&G gibi bir dünya deviyle bir arada yaşatmak bizler için bir mutluluktur”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülkemizde spor branşlarının başarılarının artması ve spor kültürünün yaygınlaştırılması yolunda devletimizin büyük maddi desteği ve çalışmaları var. Ancak bu kaynağın tamamen devlet tarafından karşılanmasını beklemek gerçekçi olmaz. Türkiye’nin en başarılı federasyonu olan Basketbol Federasyonu’nun yönetim ekibi olarak, özel sektör temsilcilerimizle omuz omuza bir mücadele veriyoruz. Sponsorlarımız yalnızca finansal destekçimiz değil aynı zamanda toplumla buluşma vesilemiz oluyor. Hayata geçirdikleri tanıtım kampanyaları sayesinde takımlarımız daha çok tanınıyor ve destekleniyor.  Düzenledikleri etkinlikler aracılığı ile basketbolumuzu sokaklarda daha çok kişiyle buluşturuyoruz.”

 

“İlk olarak 2014 yılında FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası sponsorluğu ile basketbolu destekleme başlayan Head&Shoulders, o günden itibaren hem şampiyonlarda hem de liglerde desteğini sürdürmüştür. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde A Milli Erkek Basketbol Takımımızın özgüven sponsoru olarak yanımızda yer almaları ‘en başarılı’ sponsorluk çalışmalarına örnek niteliğindedir. Gerek düzenledikleri 3x3 turnuvaları gerekse Türkiye’nin her köşesine basketbolu taşıdıkları etkinlikleriyle, sponsorluklarını sadece bir logo kullanımında bırakmayan, entegre marka iletişiminin bir parçası haline getiren Head&Shoulders’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

“Basketbolun enerji dolu, güçlü ve pozitif mesajlarını P&G gibi bir dünya deviyle bir arada yaşatmak bizler için bir mutluluktur. Marka dünyasının çok önemli ismi, P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı, sevgili dostum Tankut Turnaoğlu’na spora, özellikle de basketbola duyduğu yakınlık ve liderliğini yaptığı sponsorluk çalışmaları için teşekkür ediyorum.”

 

Turnaoğlu: “Basketbola destek vermeye devam edeceğiz”

P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ise şöyle konuştu: “Spor, fiziksel olarak sağlığa iyi geldiği kadar psikolojik olarak da özgüven sahibi olmak, sosyalleşmek ve disiplin sağlayabilmek için çok önemlidir. O nedenle çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesinin sağlıklı bir toplum yaratmada oldukça etkili olabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle Prima, Gillette, Pantene, Orkid gibi markalarımızla yaşamları iyileştirebilmek için çalışıyor, sporu, sporcuları ve aileleri desteklemeyi çok önemsiyoruz. Türkiye’de pazarlama bütçemizin yüzde 10’unu spora ayırarak spor kültürü yaratma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz.”

 

“Dünyada şampuan kategorisinde bir numara olan markamız Head&Shoulders ile basketbola verdiğimiz desteği sürdürmeye devam ediyoruz. Artık herkesin bildiği üzere basketbol ile özdeşleşen Head&Shoulders, Türkiye’de düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası, 2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası ve 2015 FIBA Avrupa Şampiyonası’nın sponsoru olmuştu. Daha sonra 2015-2016 sezonundan itibaren, iki sezon boyunca Basketbol Süper Ligi'nin ‘özgüven sponsoru’ olarak, Türk basketboluna desteğini sürdürdü.”

 

“Geçen sene EuroLeague Basketball’un “özgüven” sponsoru olarak Avrupa ligini takip eden basketbol tutkunlarının ve genç sporcuların özgüvenlerini geliştirmeye destek olduk. Bu sene de geçen sene olduğu gibi A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın özgüven sponsoru olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250