Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Hakan Yiğit’ten basın toplantısında şok çıkış

TKB2L Final Grubu basın toplantısına, Urla Pera Başantrenörü Hakan Yiğit’in eleştirileri damga vurdu.

Hakan Yiğit’ten basın toplantısında şok çıkış

TKB2L Final Grubu öncesi Muğla’da yapılan basın toplantısında konuşan Hakan Yiğit sözlerine, “Yıllardır bizim yetiştirdiğimiz oyuncular, bu memleketi Türkiye’de ve yurtdışında basketbolda temsil eden insanlar. Bizler yok sayılamayız. Bu federasyon bu sene teşekkürü hak etmedi” diyerek başladı.

Eleştirilerini ligin önümüzdeki sezon tekrar bölgesel lig statüsünde oynatılması kararı üzerinden sürdüren Yiğit, “Buraya gelmeden önce buraya katılmayan 20 tane kulübten bir çok kulübün temsilcileriyle konuştuk. Onların da ricasıyla ve kendi kulübüm adına bir şeyler söylemek istiyorum. Bakın burada TKB2L yazıyor, bizler TKB2L’ye katılmaya ve burada oynamaya hak kazanan 18 tane takımız. Burada 8imiz varız. Ama gelecek sene federasyon bu ligi tekrar bölgesel lig gibi oynatmayı düşünüyor. Bizler maç oynatmadan küme düşürülemeyiz. Burada tüm oyuncular, hocalar herkes yok sayılabiliyor. Biliyorum ki bu sözlerimle sempati kazanmayacağım ama artık lütfen bir şeylerin farkına varalım” dedi.

Onurumuzla oynamayın

Turnuvaya ilişkin değerlendirmelerini de hakem hataları üzerinden yapan Yiğit, “Turnuvaya gelince, bu sene için özellikle konuşayım, geçmiş seneler geçmişte kaldı. Çok adil yönetimler olmadı, olmuyor da. Başı sonu belli, senaryolar belli, kazananlar belli, figüranlar belli. Dizi çeker gibi oynadık geldik. Ama bari şu 7 günde adil yönetimler olsun. Ben burada hiçbir maçı hak etmeden kazanmak istemiyorum. Hakem arkadaşlar etki altında kalmadan yönetsin. Zaten her takımın gücü belli, favori takımlar var. Ama kimse bizim onurumuzla gururumuzla oynamasın. Kimse bizi piyon yapmasın” diyerek konuşmasına son verdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250