Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Hakan Yiğit: ''Gücümüzü ve yapabileceklerimizi biliyoruz''

7-15 Mayıs tarihlerinde Muğla da oynanacak olan TKB2L Final Grubu'nda ymücadele edecek Urla Pera Spor 5 mayıs'ta Muğla'ya hareket ediyor.

Hakan Yiğit: ''Gücümüzü ve yapabileceklerimizi biliyoruz''

Yarın ilk antrenmanını Muğla Menteşe Spor Salonu'nda yapacak olan Pera Spor Kulübü başantrenörü Hakan YİĞİT takımının genç fakat potansiyelli oyunculardan kurulu olduğunu, turnuva boyunca ayakta kalmayı başaran takımların başarıya ulaşacağını söyledi. Hakan Yiğt sözlerine şöyle devam etti:

" Çok yorucu bir lig oynadık. Kasım ayında başladığımız ligde hiç ara vermeden sürekli maç oynayarak bugüne geldik ve en zor gruptan çıkarak yine ara vermeden final grubu mücadelelerine başlıyoruz. Diğer gruplardan gelen takımlar, gruplarındaki bazı kulüplerin ligden çekilmesiyle dinlenme olanağı buldular. Bu aralar sakatların iyileştirilmesi açısından son derece önemliydi. Muğla'ya bir oyuncumu götüremiyorum. Melis Ilık dizinden geçirdiği ameliyat dolayısıyla aramızda olamayacak. Şebnem Özçelik ve Burcu Tatlıkiraz 3 haftadır forma giyemiyorlar ve Yağmur Bul sakatlığını yeni yeni atlatıyor. Bu tempo maalesef bize nefes aldırmadı diyebilirim. 7 Mayıs'ta başlayacak finaller için ne ben  ne de oyuncularım bunları mazeret olarak görmüyoruz. Her takım çok güçlü ama biz de gücümüzü ve yapabileceklerimizi biliyoruz. Sezon içinde aldığımız galibiyetleri de, mağlubiyetleri de unuttuk. Şimdi yeniden başlıyoruz ve Muğla da bize ilk 5 içince şans verilmediğini biliyoruz. Ama şunu söylemeliyim ben bu turnuvaları çok yaşadım, "usta kaptan dalgalı denizde belli olur" derler, ben ve takımım bizden beklenmeyeni başarmak için Muğla ya gidiyoruz ve kendimize inanıyoruz" dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250