Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Hakan Yiğit: ''Bir üst lig için son ana kadar savaşacağız''

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi'nde F Grubu'nda mücadele edecek olan Urla Pera'nın başantrenörü Hakan Yiğit, gruplarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Yiğit: ''Bir üst lig için son ana kadar savaşacağız''

Gruplardan 8'li Finallere yükselmek istediklerini vurgulayan Yiğit, "Şu anki kadrolar devam edecek mi bilmiyorum. Bizim transfer görüşmelerimiz sürüyor. Şu anki kadro yapısıyla İzmit Belediyespor, Bayraklı Belediyespor ve biz grupta ilk üç için mücadele edecek gibi gözüküyoruz ama diğer kulüpler de takviyelerle iddia sahibi olabilir. Bizim ve Ekizz Yumurta Foça’nın grubunda üçüncüler en iyi üçüncülük için şanslı olabilir. Kırçiçeği Bodrum Basket ve Becker’in olduğu grupta üçüncüler çok iyi averajla ve en az 6 galibiyetle üçüncü olmalı ki en iyi olabilsinler. Baktığımız zaman, bizim ve Foça’nın grubu daha dengeli, diğer tarafta Bodrum ve Becker’in çıkmaması sürpriz olur. 25’ine kadar transfer çalışmalarımız sürecek. 5 oyuncuyla görüşmemiz var. Bu 5 oyuncudan da en azından dördüyle anlaşmak istiyoruz. İlk üç içerisinde yer alma iddiamız var. 1. Lig'e 2 takımdan daha fazlasının çıkma ihtimali olabilir. Biz, ilk üç içerisinde yer alarak şansımızı son ana kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

TKB2L'de  F Grubu'nda yer alan Urla Pera 8'li Finallere kalabilmek için İzmit Belediyespor, Eskisehir Gelişim, Memleketspor, Antalyanın Yıldızları ve Bayraklı Belediyespor ile mücadele edecek.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250