Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

05-07-2014 GENEL

GÜCÜM SPOR'DAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Roda Port ve Gemlik Gücüm Spor Kulübü iş birliği ile Basketbolcu ve Voleybolcu oyuncular yaklaşık 3 km alanı 3,5 saat süren çalışma sonucunda temizleyerek sahili cam, plastik ve diğer çöplerden arındırarak çevre sakinlerinde alkış aldı.

GÜCÜM SPOR'DAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Çevre dostu nesillerin yetişmesine Gemlik Belediyesi ve Akran Nakliyatın'da destek olduğu çevre temizliğinde Gemlik Kumla sahilinin pırıl pırıl olması ve çevre illerden ilçeye gelecek misafirlerin temiz sahillerde güneşlenmesi , iyi bir hafta sonu geçirmeleri ve çevre temizliğine katkı sağlamak amacıyla yapılan organizasyonda sporcuların çevre sakinlerinden ve misafirlerden sahilin temiz kalması için özveri göstermelerini umut ediyor..
 
Roda Port Genel Müdürü Ali AÇIL ‘’Yapılan temizlik çalışmasında çevrede en çok cam ve plastik şişe olduğunu gördüklerini ifade eden AÇIL “Maalesef doğada cam ve plastik şişeler kendiliğinden olmuyor. Roda Port olarak sporcularımıza destek vererek güzel bir projeye beraber imza attık. Gemlik Ekibinin Sporcuları bu gün bizlere büyük bir ders verdiler. Sporcularımız yüreklerini ortaya koyarak sahillerimizi temizle özverisi ile bizlere destek oldular. Sporcularımıza ve çevre halkına teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Gemlik Gücüm Spor Voleybol takımı oyuncusu Meltem AYDOĞDU ‘’ Çevre kirliliğinin önlenmesi, yaşanılabilir bir doğa için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan AYDOĞDU Roda Port , Akran Nakliye ve Gemlik Belediyesin çevre temizliği konusunda gerekli hassasiyeti göstererek temiz sahillerin oluşmasında yanımızda olmaları biz gençleri daha özverili ve sorumluğunu bilen bir toplumun parçası olmasına destek oldukları için mutluyum ifadelerini kullandı.
 
Sahil temizliğinin oluşmasında Gemlik Gücüm Spor Voleybol Takımı Oyuncusu Sena Yıldırım çevre bilinci oluşmasının gelecek nesiller için çok önemli olduğunu söyledi. bu düşünceyle temiz sahiller için üzerimize düşen görevleri hep birlikte yaparak sahillerimizi temizledik ifadesini kullanan YILDIRIM diğer spor kulüpleri ve sporcu arkadaşlarımız ile değişik zamanlarda sahil temizliği gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.
 
Çevre sakinlerinin desteğinde olması yapılan sosyal etkinliği daha değerli kıldı. Sahil temizliği sonunda sporcular , “ Sağlığımız için sahilimizi temiz bırakın ve Roda Port ile Temiz Sahiller ” sloganı ile topladıkları çöpleri belediye ekipleri tarafından araçlarla götürüldü.
 
Genel Menajer Yahya GÜMÜŞ ‘ İlçemizi daha yaşanır bir hale gelmesinde yapılan hizmetlere bizlerde Sportif başarılarımız ve yaptığımız Sosyal Projelerle ile destek vermek bizim en büyük görevimiz. ifadesini kullanan GÜMÜŞ İlçemizi Türkiye’ye en iyi şekilde tanıtmak için sporcularımızla tüm gücümüzü gösterdiğimize inanıyorum ,Gemlik için bir şeyler yapmak isteyen Büyüklerimiz bizleri yalnız bırakmayarak genç nesillere örnek olarak Spor alında onların desteği ile İlçemizi Basketbol 'da marka yapmaktır.’’ dedi



HABERE YORUM YAZIN

Utku Güner 06-07-2014 09:51

tebrikler sporcu kardeşlerime


DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250