Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-12-2020 GENEL

Göz Kremi ve Çeşitleri

Gözler 20’li yaşlardan itibaren özel göz bakımına ihtiyaç duyar.

Göz Kremi ve Çeşitleri

Stres, uyku bozuklukları, düzensiz beslenme ve yoğun tempolu bir hayat, zamanla göz çevresin de kırışıklık ve yaşlanmaya sebep olur. Genel de göz etrafında nem kaybı olur ve cilt kuruduğu için, çabuk kırışır. Göz bakımına henüz bir problem olmadan başlamakta fayda vardır. Göz bölgesinde en çok görülen sorunlar, gözaltı kararması, kazayağı, gözaltında çukurlaşmadır.

Çeşitli ünlü markalar göz bakımı için birçok ürün çıkarmıştır. Ürünlerin özellikleri, göz etrafında kırışıklık azaltma, morarmaları azaltma ve yaşlanma karşıtı gibi özelliklerle ihtiyaca göre satılmaktadır. Göz kremi çeşitleri, hem kadınlar hem de erkekler için uygun ürünlerdir.

Göz Kremlerinin Özellikleri Nelerdir?

Göz kremlerinde yaşlanmaya karşı maddeler yer alır. Bulunan kırışıklık ve çizgilerini azaltır. İçerisinde çeşitli vitaminler ve yağlar bulunur. Kremler göz etrafına masaj yaparak uygulanırsa daha etkilidir. İyileşme sağlar. Yaşı ilerlemiş kişiler için, değişik içeriği olan özel ürünler vardır. Bu grupta genel de havyar içerikli ürünler tercih edilir. Göz serumları ile birlikte kullanılırsa, etki iki katına çıkar. Nemlendirme özelliği olan göz kremi seçenekleri göz çevresini aydınlık ve canlı bir duruma getirir.

Göz Kremleri Kullanılırken Nelere Dikkat Edilir?

Göz kremlerinden en iyi etkiyi alabilmek için, kremleri uygulamadan önce göz çevresi temiz ve kuru olmalıdır. Göz kremi masaj yaparak, yuvarlak hareketlerle, göze uygulanmalıdır. Düzenli kullanmak çok önemlidir. Sabah akşam olmak üzere, günde iki kez kullanılması uygundur. Göz kremi kullanırken, tavsiye edilen son kullanım tarihi, incelenip kullanılmalıdır. Kremleri sürdükten sonra, kapağı açık bırakılmadan, özenli bir şekilde saklanmalıdır. https://www.welldermo.com/goz-bakim-kremi adresinden ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250