Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

GHERARDİNİ: BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM

Fenerbahçe Ülker'in genel menajerliğine getirilen Maurizio Gherardini, kulübün aylık resmi dergisinin temmuz sayısına röportaj verdi.

GHERARDİNİ: BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM

Gherardini "Bütün sezon boyunda kaliteli bir oyun sergiledik. Bunun karşılığında da şampiyonluğu elde ettik. Beko Basketbol Ligi kaliteli bir lig ve Play Off Turunda da çok kaliteli takımlarla oynadık. Tabii böylesine kaliteli bir takımlardan oluşan bir ligin son maçında rakibin sahaya çıkmaması aslında üzücü bir durum" dedi.

İtalyan genel menajer "Fenerbahçe Ülker’de zorlu işlere imza atmak istiyorum, başarılı olmak istiyorum. Bunun için de her şey mümkün, çünkü Avrupa’nın en iyi antrenörüne sahibiz, Avrupa’nın en iyi salonu Fenerbahçe Ülker’de, aynı şekilde Yönetim de başarı için her imkânı sağlıyor. Bu parçaları bir araya getirdiğimizde başarı kaçınılmaz oluyor. Türkiye’ye geldiğinizde, bu camianın içine girdiğinizde ise bu birliktelik daha da net bir şekilde görülüyor. NBA’de görev yaparken de Avrupa Liglerini yakından takip ediyordum. Fenerbahçe’yi de yakından takip ettim. Sadece taraftarların değil, bir ülkenin takip ettiği takımdır Fenerbahçe. Basketbol sporunda çok önemli bir şeydir, altyapı çalışmaları. A Takımda görev alabilecek oyuncu yetiştirmek her geçen gün önem kazanıyor. Basketbolun büyümesi için iyi bir altyapıya sahip olmak lazım" diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250