Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Genç Millilerimizin turnuva öncesi görüşleri

Genç Erkek Milli Takım oyuncularımız, Avrupa Şampiyonası hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler.

Genç Millilerimizin turnuva öncesi görüşleri

İşte milli oyuncuların turnuva öncesi düşünceleri...

Ayberk Olmaz
“Şampiyonayı hedeflediğimiz noktaya ulaşabilmek için maç maç düşüneceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yunanistan’da altın madalyaya ulaşan Ümit Milli Takımımız gibi biz de şampiyon olmak istiyoruz”

Egemen Güven
“Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası için hepimiz takım olarak kenetlendik. Amacımız şampiyon olmak ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz”

Ege Arar
“Hedefimiz Konya’da düzenlenecek olan Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda madalya kazanmak. Bunu başarmak için çalışıyoruz”

Doğuş Özdemiroğlu
“Şampiyonada mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için de maç maç düşünüp Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nı madalyayla tamamlamayı hedefliyoruz”

Metehan Akyel
“Takım olarak çok güzel ve kuvvetli bir bağ oluşturduk. Bunun da meyvelerini Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda toplamak istiyoruz”

Tolga Geçim
“Konya’da Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nı madalya alarak tamamlayarak ülkemize bayram hediyesi vermek istiyoruz”

Furkan Korkmaz
“Uzun bir kamp dönemi oldu ve biz de çok çalıştık. Ev sahipliği yaptığımız Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda madalya alarak emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz”

Kadir Bayram
“Bu şampiyonaya ev sahipliği yapıyor olmamız büyük bir avantaj. Amacımız bu avantajı iyi kullanarak şampiyonluğa ulaşmak olacak”

Yiğit Arslan
“Seyircimizin de desteğiyle Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nı altın madalyayla tamamlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

Berk Uğurlu
“Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, adım adım şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Konya halkını maçları izlemeye ve bizi desteklemeye bekliyoruz”

Okben Ulubay
“Amacımız iyi basketbol oynayıp ülkemizi Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmek olacak”

Oğulcan Baykan
“Şampiyonayı ilk beşte tamamlamak ve Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Altın madalya da bundan sonraki hedefimiz olacaktır”


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250