Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Spor çocuklara sahip çıkıyor

Çocukların spor yapması hem sağlıklı olmaları hem de sosyal açıdan gelişmeleri için büyük önem taşıyor. Spor seçiminin çocuğun yaşı ve fiziksel gelişimine uygun olarak yapılması gerektiğini söyleyen Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın çocuklarımızın spor yapmaları için önlerindeki engelleri kaldırmak adına adım attıklarını belirdi.

Gemlik Spor çocuklara sahip çıkıyor

Aydın, öncelikle futbol ve basketbolda önlerinde rol model oluşacak takımlar oluşturduklarını Gemlikli gençlerin bu takımlarda boy göstermeleri için teknik ekip ile çok mücadele verdiklerini bu doğrultuda futbol takımının başına Gemlikli Hoca Cengiz Bıyıklı'yı ve basketbol takımını yine Gemlikli hoca Serkan Sevilmiş'e emanet ederek Gemlikli gençlere ulaşabilmek ve yetenekli çocukların sporun içene katılmasını sağlamak en büyük hedeflerinin olduğunu belirtti.

Gemlik Spor Başkanı Aydın "daha önce yanlış adımlar atan kişiler sayesinde kurumların ve kuruluşların futbola bakış açılarının değiştiğini amaçlarının bu güveni tekrar kazanmak için Gemlik’in Milli takımını olan Gemlik Spor’a Taraftarlara , Esnafa ,Kurumuna ve Kuruluşlarına çok iş düşüyor. Gemlik Spor’u kimse yok sayamaz sayanlar bunun bedelini er geç ödeyeceklerdir. Gemlik Sporun sürekli yenilikçi ve  yeni projelerle farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı imkanları olmayan çocuklara spor yaptırmak için kurum ve kuruluşlardan bir çocuğa sen sahip çık sloganıyla Gemlik  ilçesinde spor yapmayan çocuk kalmasını istemiyoruz bunun için Gemlik Spor olarak üzerimize düşeni yapıyoruz .Aynı özveriyi sizde gösterin spor yapmayan çocuk kalmasın. Çocuklarımızı önemseyen herkesi bu oluşuma davet ediyoruz"dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250