Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Basketbol'un gurur gecesi

21 Haziran 2016 tarihinde kurulan Gemlik Basketbol Kulübü henüz bir yıl dolmadan Basketbol ve Voleybol branşlarında parkeleri salladı.

Gemlik Basketbol'un gurur gecesi
Voleybol da 2. Lige çıkmayı başaran Gemlik Basketbol Kulübü, Basketbol branşında da 2. Lige çıkmak için final grubuna kalmayı başardı. Gemlikli sporcularla yola çıkan ve 9 ay içinde çok önemli başarılara imza atan kulüp yönetimi, Ramada Otel’de Dayanışma Gecesi tertipledi. Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, GEMPORT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda seçkin davetli de gecede hazır bulundu.
Gemlikli gençler için mücadele verdiklerini belirten Kulüp Başkanı Berkay Bulut, “Yönetim kurulunda bulunan tüm yöneticilerimiz ve teknik ekip ile alt yapılara büyük önem veriyoruz. Kısa sürede 150 kişilik sporcu ordusuyla Voleybol ve Basketbol branşlarında hedefimizi gerçekleştirdik. Gelecekte de güçlü ve yetenekli alt yapı kadromuzla daha büyük işler yapacağımıza inancımız tamdır. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Hem Basketbol ’da hem de Voleybol ’da hedefimiz birinci ligde de Gemlik ve Bursa’yı temsil etmektir” dedi.

GEMPORT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım’da sponsor firma adına bir konuşma yaptı. Böyle bir kulübe manevi anlamda destek vermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yıldırım, maddi anlamdaki desteklerini de helal ettiğini söyledi. Bundan sonra da destekleri sürdürme sözü veren Mehmet Yıldırım, Gemlik’in her kesiminin sportif başarıların devamı adına kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Gemlik Basketbol Kulübü ve Gemlik Belediye Spor Kulüplerinin, kendilerine verilen destekleri, doğru yöne kanalize ederek, başarının nasıl elde edileceğini gösterdiğini bildirdi. Gemlik’in spor şehri olması yolunda yapılan alt yapı ve tesisleşme yatırımlarının süreceğini anlatan Refik Yılmaz, Gemlik Basketbol Kulübünün de güçlü alt yapısı ile Bursa’nın örnek kulüplerinden birisi olduğunu açıkladı. Basketbol ve Voleybol branşlarında kulübün başarılarının devamını da dileyen Refik Yılmaz, “Yöneticilerden, sporculara, taraftarından malzemecisine kadar her birinizi tek tek kutluyorum” diye konuştu.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da, Gemlik Basketbol Kulübünün kısa süredeki başarılarının, Gemlik’in yanı sıra Bursa’nın da gururu olduğunu bildirdi. Sponsor firma yetkilileri ve protokol üyelerine plaket takdimi yapılan gecede, Şampiyon Voleybolcular da sahneye çağrılarak bir kez daha alkışlatıldı. Gecede çeşitli çekilişlerin yanı sıra, açık artırma yoluyla kulübe destek projesi de uygulandı. AKRAN NAKLİYAT Sahibi Ayhan Korkmaz İznik Çinisi işlemeli Vazoyu açık artırmada satın alarak, kulübe büyük destek verdiğini gösterdi.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250