Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Basketbol'dan 47 fark

EBBL'de Gaziantep Karmen Halı'yı konuk eden Gemlik Basketbol karşılaşmayı 47 farkla 102-55 kazandı.

Gemlik Basketbol'dan 47 fark
Karşılaşmanın ilk periyodunda Melih Kabakçı’nın  ürettiği 11 sayıya Levent Altan 7 sayı ile destek verince  Gemlik Basketbol periyotu 34-15 önde tamamladı. 2.çeyrekde Özer Başsezgin’in elinden bulduğu  3 sayı  ile maça başlayan Gemlik ekibi Mehmet Şen ile sayı üretmeye devam edince ilk yarıyı 55-27 önde tamamladı. 3.periyotta Gökhan Şenol’un asistlerini iyi değerlendiren Levent Altan, Ersin Taşkınve Emirhan Turan aradaki farkın 38 çıkmasını sağladı. Son periyot Mehmet Şen  elinden bulduğu üçlüklerle Özer Baş Sezgin devam edince Gemlik Basketbol karşılaşmayı 102-55 kazandı.
 
Gemlik Basketbol ‘da Mehmet Şen 20 ,Melih Kabakçı 18,Levent Altan 15 ve Özer Başsezgin 11 sayı üretirken Karmen Halı'da  Mehmet Akın 19   ve  Erden Karagül 17 sayı ile oynadı.

 

Müsabaka Sonrası Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, spor salonun  tribünlerinin dolu olması ayrıca bayanların ve çocukların  daha fazla olmasından memnun olduğunu ifade ederek .Gemlik için atılan bu doğru atımların desteklenmesinin önemli olduğunu belirtti ve müsabakanın centilmence geçmesinden dolayı sporcuları kutladı.

 
Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut ise Kaymakam Gürbüz Karakuş ve Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’in  müsabakaya gelerek destek vermesinden dolayı onurlandıklarını ifade ederken "Tüm çabamız Gemlik ismini Türkiye çapında tanıtarak gençlerimizin spor alanında önünü açmak için mücadelemize  devam etmek" dedi.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250