Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Basketbol, Sean Williams'lı Tebriz'e kaybetti

Türkiye Basketbol Erkekler Bölgesel Lig temsilcisi Gemlik Basketbol İran Süper lig takımı TABRIZ MUNICIPALITY ile Gemlik’ te yapılan maçı 78-69 Kaybetti.

Gemlik Basketbol, Sean Williams'lı Tebriz'e kaybetti
Sean Willams’lı İran takımı maça  iyi başlamasına rağmen Gemlik Basketbol iyi savunma yaparak ilk periyot  12- 18  İran takımının üstünlüğü ile bitti. 2 periyot aradaki farkı 4 sayı indiren Gemlik ekibi ilk devreyi  34-38 yenik kapattı. 2.yarı Sean Willams ile bulduğu sayılara Gemlik ekibi cevap verince 3.periyot 54-60 sona erdi. İki takımda son çeyreğe etkili savunma yapmalarına karşın TABRIZ Maçı 78-69 kazanmayı bildi.
 
Gemlik’te gördüğü  manzara karşısında etkilendiğini belirten Willams Gemlik ekibinin yeni kurulmuş olmasına rağmen çok iyi bir kadro sahip olduğunu  Bölgesel ligde mücadele edeceklerini duyduğumda hayretler içerisinde kaldım çünkü 1 ligde oynadıklarını düşündüm. Bu gün buradan galibiyet ile ayrılmak güzel ama Gemlik adından çok söz ettireceğe benziyor. ifadelerini kullandı.  
 
Gemlik Basketbol Kulübü yönetim kurulu üyesi  Güray ŞENTÜRK  Gemlik ismini en iyi şekilde tanıtmak için üzerimize çok büyük bir görev aldık Başkanımız Berkay BULUT bu konuda çok hassas bu yüzden Basketbol Şube Sorumlusu  Salih DİŞ ve teknik ekip çok mesai harcıyor. Amacımız genç nesillere rol model olmak ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250