Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-09-2016 Federasyon Kupası

Gelişim Koleji 8'li Finaller'de

Federasyon Kupası A Grubu'nda Gelişim Koleji, Pertevniyal'i 68-61 yenerek adını 8'li Finaller'e yazdırdı.

Gelişim Koleji 8'li Finaller'de

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelednin ilk çeyreğini Pertevniyal 18-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Gelişim Koleji daha etkili olurken soyunma odasına 39-35 üstün gitti. İkinci yarı dengeli başlarken son çeyreğe İzmir ekibi 54-48önde girdi. Son çeyrekte hata yapmayan Gelişim Koleji karşılaşmayı 68-61 kazandı.

Maç sonrası görüşler:
Sinan Atalay (Pertevniyal)
“Bizim için yararlı geçen bir beş maç oldu. Yeni kurulmuş bir takım olarak eksiklerimizi iyice gördük. Önümüzdeki hafta lig sezonunun ilk mücadelesinde Afyon Belediyespor ile karşılaşacağız. Burada yaşadığımız sıkıntıları aşarak en iyi şekilde lig maratonuna başlamak istiyoruz.”

Çağdaş Erdoğan (Pertevniyal)
“Sezon için çalışmalarımıza geç başladığımız için tam olarak hazır halde değildik. Bizim için faydalı maçlar geçti. Şu andan itibaren ligdeki performansımıza odaklanacağız. Rakibimiz Gelişim Koleji’ni de galibiyetinden ötürü kutluyor, başarılar diliyorum.”

Arda Vekiloğlu (Gelişim Koleji)
“Grubumuzdaki dört maçı kazanıp grup ikincisi olarak kupa finallerine gitmeye hak kazandığımız için mutluyuz. Yine de oynanan basketboldan, özellikle de işin akıl kısmıyla, zaman zaman da enerji kısmıyla ilgili memnun değilim. İstediğimiz noktaya gelmemiz için kat etmemiz gereken çok mesafe var. Bunu yapmak için uğraşacağız.”

Murat Erensoy (Gelişim Koleji)
“Finallere kaldığımız için çok mutluyuz. Beş maçtan dördünü kazanmış olsak da zor bir turnuva geçirdik, aldığımız galibiyetler için ciddi emekler sarf ettik. Buradaki maçlardan çıkardığımız derslerin de sezona bir hayli olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Kendi performansım için de faydalı bir turnuva geçirdiğime inanıyorum, bu açıdan kendim adına da memnunum.”

Gelişim Koleji                                                                 Pertevniyal




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250