Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Fırat Töz: Umarım evimizdeki maçlarda seyircimiz yanımızda olur

Selçuklu Belediyespor’un oyun kurucusu Fırat Töz, Anadolu’da Bugün Spor'dan Fatih Şeker'e konuştu.

Fırat Töz: Umarım evimizdeki maçlarda seyircimiz yanımızda olur

Yalova Belediyesi maçında attığı kritik sayılarla ve yaptığı etkili savunmayla göz dolduran Fırat, Yalova maçını ikinci yarıdaki enerjileri ve savunmalarıyla kazandıklarını söyledi.

26 yaşındaki basketbolcu yaptığı açıklamada, "Yalova’yı tebrik ederim. Koç İlker abi sayesinde çok doğru ve bilinçli bir basketbol oynuyorlar. İlk yarıda kötüydük. Farkı baya açtı rakibimiz. İlk yarıda enerjimiz çok düşüktü. Ama ikinci yarıda enerjimizle ve savunmamızla geri döndük. Bu maçın anahtarı savaşmaktı. Bizim için önemli maçtı. Evimizdeki maçlar çok önemli ve evimizde kaybetmek istemiyoruz. Bu mücadeleyi gösterirsek ligde her takımı yenebiliriz. Takım arkadaşlarımı tebrik  ediyorum. İnşallah çıkışımızı kalan maçlarda da sürdürürüz” dedi.

HEDEFİMİZ ORMANSPOR MAÇINI DA KAZANMAK

Ligde 3’te 3 yaparak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Fırat Töz, Ormanspor maçından da kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Fırat, “Takım olarak maç maç bakıyoruz. Bu hafta Ormanspor deplasmanına çıkacağız. Ormanspor da saygı duyulan, iyi basketbol oynayan bir takım. Onların da ilk seneleri bu yıl ligde. Güzel bir kadroları var. Geçen hafta Bahçeşehir Koleji’ni çok zorladılar. Yine enerjimizi sahaya yansıtarak bu maçtan da galip gelmek istiyoruz. Kazanıp çıkışımızı sürdürmek amacındayız.”

KONYA, BASKETBOLU SEVEN BİR ŞEHİR

Daha önce 2012-2013 sezonunda Selçuk Üniversitesi formasıyla Konya’da basketbol oynayan Fırat Töz, Konya basketboluyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Konya’dan ayrıldığım süreçte de Konya basketbolunu yakından takip ettim. Süper Lig’deki maçları izledim. Konya, basketbolu seven bir şehir. Selçuk Üniversitesi’nde güzel bir sezonum olmuştu. İyi bir seyirci topluluğu vardı. Maçlarımızı çok sayıda seyirci takip ediyordu. Aynı desteği bu sezonda bekliyoruz. Umarım evimizdeki maçlarda seyircimiz yanımızda olur. İnşallah hem benim hem de Konya basketbolu adına güzel bir sezon olur.” 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250