Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-01-2018 Federasyon Kupası

Finalistler basın toplantısında buluştu

Konya’da organize edilen TBL Federasyon Kupası finalinde Türk Telekom ile Bahçeşehir Koleji arasında oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Finalistler basın toplantısında buluştu

Konya Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören ve oyuncu Serhat Çetin, Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Stefanos Dedas ve oyuncu Soner Şentürk ile TBF yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Konya’da basketbol dolu bir haftayı geride bırakmaya hazırlandıklarını söylerken, finale kalma başarısı gösteren Türk Telekom ile Bahçeşehir Koleji ekiplerine şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Şenbayrak ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun final karşılaşmasını takip edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören ve oyuncu Serhat Çetin ile Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Stefanos Dedas ve oyuncu Soner Şentürk, zorlu TBL Federasyon Kupası finalini kazanarak şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Her iki takım yetkilileri ayrıca, final karşılaşmasının centilmence geçmesini dilerken, birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

 

TBL Federasyon Kupası'nın sahibini bulacağı final mücadelesi, 28 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve Tivibu’dan şifresiz, ayrıca TBF YouTube'dan da naklen yayınlanacak.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250