Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-09-2016 Federasyon Kupası

Final Spor, Mamak Belediye Ankara DSİ'yi mağlup etti

Federasyon Kupası B Grubu'nda Final Spor, Mamak Belediye Ankara DSİ'yi 81-75 mağlup etti. Başkent temsilcisinde Ramel Bradley yine diskalifiye oldu.

Final Spor, Mamak Belediye Ankara DSİ'yi mağlup etti

Birinci çeyreği 27-18 Final Gençlik üstünlüğüyle tamamlanan mücadelede ikinci çeyrekte Mamak Bld. Ankara DSİ farkı azaltsa da soyunma odasına önde giden taraf 44-43’lük skorla Final Gençlik oldu. Üçüncü çeyreğin başında Mamak Bld. Ankara DSİ 47-47 eşitliği yakalasa da son periyoda 68-64 Final Gençlik üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte hücumda daha etkili taraf olan Final Gençlik mücadeleyi 81-75 kazandı.

Maç sonrası görüşler
Final Gençlik – Ali Uruk
“Öncelikle rakibimizi tebrik ederiz. Kazandığımız için de kendi takımımı tebrik ediyorum. Turnuvanın son günü olduğu için iki takım da yorgundu ama sert geçen bir maç oldu. Eksiklerimizi çalışıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eksik yanlarımız görmek adına iyi bir turnuva oldu.”

Final Gençlik – Müfitcan Alp
“Mamak Bld. Ankara DSİ’yi tebrik ediyorum öncelikle. Turnuvanın son günüydü. Onlar da biz de yorgunduk. Sahada iyi mücadele ettik ve kazandık. Turnuvayı galibiyetle bitirmek güzel.”

Mamak Bld Ankara DSİ – Kaan Sarıaslan
“Ramel Bradley’nin oyundan diskalifiye edilmesi bizim için kötü oldu. Haftaya lig başlıyor ve bizim açımızdan çok önemli bir oyuncu. Herkese hayırlı bir sezon diliyorum. Final Gençlik’i tebrik ederim.”

Final Spor                                                                Mamak Belediye Ankara DSİ




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250