Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Filipovski: Basketbol ile yaşayan şehir için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off yarı finalinde Fenerbahçe Doğuş'a elenerek sezonu kapatan Banvit'te coach Sasa Filipovski açıklamada bulundu.

Filipovski: Basketbol ile yaşayan şehir için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum

Filipovski ''Öncelikle Fenerbahçe Doğuş ile başlamak istiyorum. Daha iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Onları tebrik ederim. Bize gelirsek sezon boyunca bu forma için ve bu takım için elimizden geleni yaptık. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerekse ligde her maçta savaştık. Her maçta elimizden gelen mücadeleyi verdik. Bundan dolayı oyuncularıma, staffıma, asistanlarıma, kulüp personeline ve yöneticilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.


Sasa Filipovski sözlerini "Kulüp yönetimimize ise bizim sadece basketbolla uğraşmamızı ve sadece basketbola konsantre olmayı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Son teşekkürümü ise bizleri sezon boyunca buraya gelerek destekleyen tüm taraftarlarımıza etmek istiyorum. Bizleri hiç yanlız bırakmadılar. Bizde bu basketbol ile yaşayan şehir için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum'' diyerek tamamladı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250