Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

EDİRNESPOR'UN YENİ MENAJERİ SANEM HELVACIKÖYLÜ

TKB2L Şampiyonu olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde oynamaya hak kazanan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı menajerliğine Sanem Helvacıköylü getirildi.

EDİRNESPOR'UN YENİ MENAJERİ SANEM HELVACIKÖYLÜ

Bugün, başkan Murat Boyacıoğlu ile bir araya gelen Helvacıköylü yeni sezon için menajerlik görevinde anlaşarak el sıkıştılar. Sanem Helvacıköylü, yarın (18 Haziran Çarşamba) İstanbul’da yapılacak olan TKBL Lig Kurulu toplantısında Edirnespor’u temsil ederek resmen görevine başlayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Edirnespor Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, Sanem basketbolu yakından bilen Edirneli bir kardeşimiz.  Gerek basketbol bilgisi, gerekse birkaç yabancı dil biliyor olması bize önemli bir katkı yapmasını sağlayacaktır. Şehrinin takımına önemli katkılar sağlayacağını düşünerek bu görevi teklif ettik. Kendisi de bu teklifimizi kabul etti ve karşılıklı anlaşarak el sıkıştık. Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde ilk sezonumuzda Sanem’in bilgi ve tecrübesi  takımımız için faydalı olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Sanem Helvacıköylü’de, “Beşiktaş Jimnastik kulübü’nde görev yaptığım 4 yıl boyunca ve basketbol hakemliğim süresince basketbolla ilgili önemli deneyimlerim ve bilgi birikimim oldu, şimdi bunları doğduğum ve yaşadığım şehrin takımı için kullanacak olmam bana ayrı bir heyecan veriyor. Sayın Boyacıoğlu’nun teklifini  hemen kabul ettim. Zaten ayrı kaldığım 3 sezondur basketbolu oldukça özlemiştim. Şimdi tüm bilgi ve birikimlerimi Edirnespor için harcayacağım. Edirnespor camiasına ve en başta da başkanımız Murat Boyacıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Baskebolu yakından bilen ve takip eden Sanem Helvacıköylü 1982 Edirne doğumlu. 1993-2000 yılları arasında orta ve lise öğrenimini Edirne Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra  2000-2004 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce Mütercim tercümanlık okudu ve mezun oldu. 2007 yılından bu yana da İstanbul Üniversitesi  İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünde ikinci yüksek öğrenimine devam ediyor.

2008-2011 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Basketbol Erkek A Takım Dış İlişkiler ve İdari İşler Sorumlusu olarak görev yaptı. Çeşitli Haber ajansları ve televizyonların spor servislerinde de çalışan Helvacıköylü’nün 2002-2008 yılları arasında basketbol hakemliği de bulunuyor. Sanem Helvacıköylü iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca biliyor, İspanyolca ve İtalyanca konuşabiliyor.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250