Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-12-2019 GENEL

Duralit

Marangozlukta kullanılan pek çok tahta çeşidi mevcuttur. Bu tahta çeşitlerinden hobi amacıyla en çok tercih edilenlerden birisi de duralit modelleridir.

Duralit

Marangozlukta kullanılan pek çok tahta çeşidi mevcuttur. Bu tahta çeşitlerinden hobi amacıyla en çok tercih edilenlerden birisi de duralit modelleridir. Özellikle de mobilya yapan marangozların artık tahtalardan elde ettiği ve tamamen sıkıştırma yöntemiyle hazırlanan bu tahta modeli, ince şekilde sizlere sunuluyor. Yaratıcı zeka ve becerikli eller ile birleşen bu tahtalardan ortaya çok farklı materyaller çıkabiliyor.

Duralit Pürüzsüzdür

Tamamen sıkıştırma yöntemiyle elde edilen duralit tahtaları, ince ve oldukça pürüzsüz görünen tahtalardır. Her an her yerde kullanılabilen bir potansiyele sahip olan duralitler, ham maddesi ahşap ve talaş olan ince tahtalardır. İnceliğinin ve pürüzsüz görüntüsünün yanı sıra, aynı zamanda esnek ve tamamen kullanışlı bir yapıya sahiptir.

Duralit Kontrplağa Benziyor

Kontraplağa benzeyen ve inceliği ile oldukça zarif görünen duralit, mobilya üretiminin yanı sıra farklı sanat dallarında da kullanılabilir. Sizler de etkinlik yapmak için, daha değişik materyaller hazırlamak için bu kontraplak çeşitlerini https://www.guvensanat.com/duralit adresinden online olarak satın alabilirsiniz. Mobilinizden ya da bilgisayarınızdan adrese erişim sağlayabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250