Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Dostluk Spor'dan müthiş galibiyet serisi..

Kadınlar Basketbol 2.Ligi'nin iddalı ekiplerinden Dostluk spor kulübü 9 günde oynadiğı 3 maçı da kazanarak önemli bir ivme yakaladı.

Dostluk Spor'dan müthiş galibiyet serisi..

Grubunda 30 Mart da Antalya deplasmanında Şube sorumlusu Aykut Aktaş ve Antalya belediye başkan yardımcısı Muharrem Kavurgacı'nin da  destek verdiği Ata Spor  karsılaşmasından  52 - 82 galibiyetle  ayrıldı..

2 Nisan cumartesi günü kendi evinde grubunun önemli ekiplerinden Kadirli belediyesi (As Kadirli) ile karşılaşan Dostluk Spor maç boyunca müthiş savunma yaparak 93 - 49 gibi büyük bir farkla kazanmasını bildi..

8 Nisan'da yine kendi evinde oynayacağı Cekmeköy belediyesi karşilaşması için istedikleri gibi hazırlık yapamadıklarını söyleyen başarılı antrenör Davut Güngör; hafta boyunca sporcarımın okul programların ve cifte lisans sporcularımızın kulup maçlarından dolayı istediğimiz gibi antrenman yapamasak da bu maçın bizim için önemini biliyorduk.. Cekmeköy belediyesi maçı antrenmanını bile eksik oyuncu ile yaptık hatta macı yine eksik oyuncuyla oynamamıza rağmen tek istediğimiz ve sezon başından buyana çalıştığımız savunmayı iyi yansıtan Aslan yürekli sporcularım sahada istediğini aldı..Maçı 55 - 38 skorla kazanacak kadar iyi savunma yapan sporcularımla grur duyuyorum diyen Güngör, sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmanın  keyfini yaşamayı hakeden sporcularımla maçın ardından Başkan Hikmet TEKİROĞLU nun da katıldıģı akşam yemeğinde galibiyeti kutladık.

Bahçelievler Belediyesi Başkan yardımcısı ve Dostluk Spor kulübü Başkanı Hikmet Tekiroğlu;  bu güzel galibiyeti yaşatan sporcularımızı kutluyorum. Sporcu ve idari ekibimizin çabası, emekleri, mücadelesiyle kazanılan başarılarla gurur duyduğunu söyleyen Tekiroğlu, yakın zamanda Dostluk Spor un başarılarına ortak olmak isteyen destek ve sponsorlar la daha da başarılı olacağımıza inanıyorum dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250