Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Dostluk Spor ile Biruni Üniversitesi yakınlaşması...

Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Emekdaş, Dostluk Spor Sportif Koordinatörü ve Kadın Basketbol A Takım Başantrenörü Davut Güngör ile Altyapı Sorumlusu ve Antrenörü Batuhan Ala’yı ağırladı.

Dostluk Spor ile Biruni Üniversitesi yakınlaşması...

Mersin Üniversitesi Spor Kulübü’nün şehre ve ülkeye örnek teşkil eden sportif faaliyetlerinin ve başarıları ile ülke basketbolunda saygın yer kazanan, bu bağlamda hem üniversite hem de şehrin tanıtımına büyük katkıda bulunan kadın basketbol A Takımı Kurucu Başkanı olan Prof. Dr. Gürol Emekdaş, örnek çalışmalar yapabilmek ve yeni görevi olan Biruni Üniversitesi’nin eğitimde olduğu kadar, sportif başarılarla da adından söz ettirecek değerli çalışmalar yapabilmek adına Türkiye’nin ilk kadın spor kulübü olan ve kadın basketbolunda önemli başarılar hedefleyen Dostluk Spor Kulübü ile bir araya geldi.

Gürol Emekdaş, “Mersin Üniversitesi’nde kısa sürede özverili çalışmalarla elde ettiğimiz önemli başarıların yanı sıra, hem Avrupa birliği projeleri hem de sosyal sorumluluk projeleri ile de ciddi çalışmalar yaparak ülkemizde kısa sürede kurumsal yapı kazanan saygın bir kulüp haline gelen Mersin Üniversitesi, tüm spor camiasından takdir alan bir kulüp oldu. Şimdi tüm çalışma arkadaşlarım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın da özverili çalışmalarının meyvesi olan kulüp, uzun yıllar boyunca gençlere hizmet etmenin yanı sıra, Üniversitenin de tanıtımını yapmakta. Yeni görevim olan Biruni Üniversitesi ile imkanlarımız doğrultusunda saygın, başarılı, çalışmaları ile örnek teşkil eden ve adından her daim takdirle söz ettirecek işbirlikleri yapmak, gelecek nesillere katkıda bulunmak ve aynı zamanda kadın basketbolu ile de hem ulusal hem de uluslar arası başarılar kazanacak çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu bağlamda geçmişte çalıştığım ve şimdi Dostluk Spor Kulübü ile önemli başarılar kazanan, daha da önemli başarılar kazanacağına inandığım Davut Güngör ve ekibiyle sürdürülebilir çalışmalar yapmak adına görüşme yaptık.

Görüşmenin özellikle Biruni Üniversitesi’nin hedefleri ve misyonuna yakışır faaliyetler yapmak, aynı zamanda saygın bir kulüp olan Dostluk Spor’un da hedeflerine ulaşabilmesi ve gençlere olan desteklerine katkıda bulunabilmek gibi temel konular etrafında geçtiğini ve faydalı bir toplantı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gürol Emekdaş, “Ortak fikir ve çalışmalarla hedeflediğimiz çalışmalara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Dostluk Spor Kulübü Sportif Koordinatörü Davut Güngör ise, konu ile ilgili olarak, “Görüşmemiz çok faydalı oldu ve eminim ki çok değerli çalışmalar yapacağız. Özellikle Gürol hoca’nın öğretim üyesi ve yönetici olarak geçmişteki değerli çalışmaları, saygın duruşu ve bizlere örnek olan ağabeyilik yapısı, benim de 4 yıl çalışmaktan onur duyduğum ve Gürol Hoca’nın başkanlığını yaptığı kulüpte yaşadığımız başarılar ve örnek çalışmaları burada yeniden yapabilme düşüncesi beni çok heyecanlandırdı. Biruni Üniversitesi ve Dostluk Spor isminin yan yana geldiğinde önemli çalışmalar ve başarılar kazanacağı inancındayım. Bunu yıllarca yaptık ve özellikle Gürol hoca ile yeniden çalışabilme ve aynı ortamda olabilme fırsatı yakalamak hem benim hem ekibimin hem de ülke sporunun kazancı olacaktır” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250