Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Doğuş Balbay: Ataman'dan faydalanabileceğimizi düşünüyorum

2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan A Milli Takımımızda Doğuş Balbay, ülke olarak birlik olunması durumunda 2010 yılında yakalanan başarıyı yeniden tekrarlayabileceklerini söyledi.

Doğuş Balbay: Ataman'dan faydalanabileceğimizi düşünüyorum

Çeşme’de düzenlenen kampta hem antrenman yapma hem de dinlenme şansı bulduklarını belirten Doğuş Balbay, “Antrenörümüz Ergin Ataman, yeni bir ekip ve farklı oyuncular kampta bulunuyor. Sonuçta bizim için bu kamp çok iyi kaynaşma yeri oluyor. Çok eğlenceli çalışmalara ağırlık vererek, ciddi antrenmanlarımıza günde iki saat ayırarak devam ediyoruz. Her şey çok güzel geçiyor” dedi.

A Milli Takım Baş antrenörü Ergin Ataman’ın ülkenin sayılı antrenörlerinden olduğunu belirten Doğuş, “Antrenörümüzün yakalamış olduğu başarılar zaten ortada. Tabii ki milli takımımızın başında Türk antrenör olması da bizim için güzel bir duygu. Ondan faydalanabileceğimizi düşünüyorum. Halkımızın hem bize hem de ekibimize desteği olacaktır. Herkes için hayırlı olmasını dilerim” açıklamasında bulundu.

2014 FIBA Dünya Kupası’nda hangi takımla karşılaşacağımızın önemli olmadığını ve her takımı ciddiye aldıklarını da söyleyen başarılı oyuncu, “Amerika ya da Finlandiya… Bu takımları gözümüzde büyütecek ya da değersiz gösterecek durumda değiliz. Oynayacağımız her karşılaşmaya maç maç bakacağız. Sonuçta zor bir gruptayız ve dünya şampiyonasındayız. En iyi takımlar mücadele edecekler. Biz de sağlıklı bir şekilde hazırlıklarımızı tamamlayıp maçlarımıza bakacağız” diye konuştu.

Basketbolseverlerden her zaman destek beklediklerini belirten Doğuş Balbay, taraftarlara şu mesajı verdi: “Türk halkı bizi de basketbolu da sevsinler. Her zaman bize destek olmalarını istiyoruz. Biliyoruz ki arkamızda destek olduklarında bu durum gücümüze güç katılıyor. Hep birlikte birlik olup 2010’da yaptığımızı tekrarlayabiliriz. Hep beraber başarıya yürüyelim”

Son olarak Anadolu Efes’te Dusan Ivkovic ile çalışacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen başarılı oyun kurucu, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Efsane olan bir antrenörün takımımızın başına gelmesi çok büyük bir şans. Takımdaki daha genç oyuncular için de bu durum şans olacak. Güzel bir takım kuruldu. Yeni yabancı oyuncular transfer edildi. Güzel bir tecrübe olacak. Anadolu Efes’te de yeni başlangıçtan dolayı heyecan duyuyorum”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250