Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

28-07-2017 GENEL

Dikili’de 3x3 sokak basketbolu maçları nefes kesti

Red Bull ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ve Dikili Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu’nun Dikili ayağı nefes kesti.

Dikili’de 3x3 sokak basketbolu maçları nefes kesti

Sokak basketbolunun son dönemdeki en önemli yüzü olan 3x3 Basketbol Türkiye’ye ilgi her geçen gün daha da artıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Red Bull işbirliğinde düzenlenen “Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu”nun bu seferki durağı İzmir’in Dikili ilçesi oldu. Dikili Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dikili 75. Yıl Parkı Basketbol Sahası’nda oynanan ve kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmaların ardından İstanbul’dan elemeye katılan Sorun İstemiyorum takımı birinciliği elde etti.

Büyük Çekişme

Türkiye'nin farklı noktalarından 90 takımın katıldığı ve büyük çekişmeye sahne olan turnuvada 102 maç oynandı. 75. Yıl Parkı Özel Basketbol Sahası’nda oynanan maçlarda Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorilerinde olmak üzere 2 ayrı grupta mücadeleler verildi. Genç Erkeklerde Team Chucky takımı şampiyon olurken Routinists takımı ikinciliği ve Ayı Boğanlar takımı üçüncülüğü elde etti. Heyecanın doruğa çıktığı Büyük Erkekler kategorisinde ise SA Twins takımını finalde mağlup eden Sorun İstemiyorum, İzmir elemesinin galibi oldu. Sorun İstemiyorum takımıyla birlikte dereceye giren SA Twins ve Ne Alakası takımları hafta sonunda İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

3'lük Yarışmasına Dikili Damgası

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediye Meclis Üyesi Murat Durak ve Türkiye Basketbol Federasyonu İl Hakem Kurulu Üyesi Faysal Aydemir’in de yakından takip ettiği turnuvada ayrıca 3'lük atma ve smaç yarışmaları da düzenlendi. Büyük heyecana sahne olan 3’lük atma yarışmasında Dikilili basketbolcular finale adlarını yazdırırken, mücadeleler sonucunda Çağdaş Ünşan birinci, Dikili Çandarlıgücüspor Kulübü adına yarışmaya katılan Uğur Can Ayhan’da ikinciliği elde etti.  Smaç yarışmasında ise zafere Mehmet Kaygun ulaştı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250