Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Darüşşafaka Doğuş-Anadolu Efes, Volkswagen Arena'da karşı karşıya geliyor

Darüşşafaka Doğuş, hazırlık maçında, Anadolu Efes'i evinde konuk ediyor. Maç, 29 Eylül’de saat 19.30’da Volkswagen Arena'da oynanacak. NTV Spor'un canlı yayınlanacağı arşılaşmanın biletleri 10 TL'den satılıyor.

Darüşşafaka Doğuş-Anadolu Efes, Volkswagen Arena'da karşı karşıya geliyor

Anadolu Efes’le yapacakları maç öncesinde konuyla ilgili açıklama yapan, Darüşşafaka Doğuş’un milli pivotu Oğuz Savaş: “Hazırlık döneminin başından beri çok sıkı çalıştık. Fiziksel açıdan çok iyi durumdayız. Bu dönemde iyi sonuçlar da aldık. Euroleague’deki rakibimiz de olan Anadolu Efes’le oynayacağımız bu maç bizim için sezon öncesi önemli bir sınav olacak. Bugüne kadarki çalışmalarımızı sahada bir kez daha, bu kez seyircimiz önünde göstermek istiyoruz” dedi.

Sezon öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten, Daçka’nın Amerikalı forvet oyuncusu Luke Harangody ise maçla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “Euroleague’deki rakiplerimizden biriyle oynayacağız. Anadolu Efes, çok yetenekli oyunculara sahip bir takım. Geçen sezon da Anadolu Efes’le birçok kez karşılaştık. Sert bir maç bizi bekliyor. Bu son hazırlık maçlarımızdan biri, iyi oynayıp sezon en hazır şekilde girmek istiyoruz.”

8 Ekim’de Basketbol Süper Ligi ve 13 Ekim’de Euroleague sezonunu açmaya hazırlanan Darüşşafaka Doğuş, sezon öncesi son hazırlık maçını ise 4 Ekim’de Tel Aviv’de Maccabi’yle oynayacak.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250