Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

17-03-2017 THY EUROLEAGUE

Daçka, Barcelona Lassa'yı ağırlıyor

THY Euroleague 26.haftasında Darüşşafaka Doğuş bu akşam evinde Barcelona Lassa'yı ağırlayacak.

Daçka, Barcelona Lassa'yı ağırlıyor

Volkswagen Arena’da oynanacak mücadele saat 20.00'da başlayacak ve beIn Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak. Geçen hafta deplasmanda Olympiakos’a yenilen Darüşşafaka Doğuş puan sıralamasında dokuzunculukta kalırken Barcelona ise son üç maçının ikisini kazanarak 11’inciliğe çıktı ve az da olsa playoff umudunu korudu. İki takım arasında 30 Aralık’taki ilk maçı Barcelona ikinci yarıdaki oyunuyla 81-77 kazanmıştı.


Daçka bu maça Pazartesi son saniyede kazandığı Beşiktaş maçının moraliyle geliyor. Volkswagen Arena’daki idmanlarda oyuncular son derece hırslı gözükürken koç Blatt de taktik çalışmalara ağırlık verdi. Daçka’da hafif sakatlığı sebebiyle Beşiktaş karşısında dinlendirilen Ante Zizic bu maçta kadroda olacak. Zizic, kariyerinin ilk Euroleague maçında Barcelona karşısında çıkmış ve 4 sayı-6 ribauntla oynamıştı. Yine sakatlık sebebiyle Olympiakos ve Beşiktaş maçlarını kaçıran Leton gard Bertans dün takımla antrenmana çıktı. Hakkındaki son kararı maç günü idmanından sonra koç Blatt verecek. Buna karşılık kaptan Ender dünkü idmanda kasığından sakatlandı ve büyük ihtimalle kadroda olmayacak.


Barcelona ise geçen hafta sonu İspanya Ligi’nde Real Madrid’e son saniyelerde yediği basketle deplasmanda 76-75 yenildi. Barça’da sezonu kapatan Ribas’la beraber sakatlıkları sebebiyle Doellman ve Navarro da forma giyemeyecek.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250