Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Büyükkarcı: Sarıca ile uzun süreli bir projeye başlayacağız

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Ufuk Sarıca ile sözleşmemiz 2+1 yıllık ama uzun süreli bir projeye başlayacağız" dedi.

Büyükkarcı: Sarıca ile uzun süreli bir projeye başlayacağız

Bu birlikteliğin uzun süreli olacağına inandığını belirten Büyükkarcı, "Şampiyonluğun yıl dönümünde şampiyon hoca camiamıza hayırlı olsun. Sözleşmemiz 2+1 yıllık ama uzun süreli bir projeye başlayacağız." dedi.

Başkan Turgay Büyükkarcı, Sarıca'nın Karşıyaka ile özdeşleştiğini söyledi. Büyükkarcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Karşıyaka Spor Kulübü tüm branşlarıyla Türk sporunun ana kolonlarından bir tanesidir. Karşıyaka basketbol takımı da 53 yıldır aralıksız Süper Lig'de oynayan, hiç kuşkusuz Türk basketbolunun en temel taşıdır. Çeşitli nedenlerle başarısız geçen son 3 yılın arkasından yeni bir hikaye yazmak, yeniden yapılanmaya gitmek, sesizimi Avrupa ve ülkede tekrar duyurabilmek adına bir projeye başladık. Projemizin başına da ülkemizin en değerli koçlarından biri olan, hem camiamızda hem Milli Takım'da koç olarak önemli işlere imza atmış ve kulübümüzle özdeşleşmiş Sayın Ufuk Sarıyca'yı koç olarak getirdik. İhtiyacımız olduğu bir zamanda beni kırmayarak teklifi kabul eden hocamıza şahsen teşekkür ediyorum. Camiamızı tekrar heyecan içinde görmek bizi çok mutlu ediyor."

Karşıyaka ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalayan Ufuk Sarıca'nın ekibinde Arda Demirbağ, Engin Gençoğlu ve İnanç Koç yer alacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250