Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Büyükkarcı: Hakkımızı Federasyon ve FIBA nezdinde arayacağız

Pınar Karşıyaka Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Umana Reyer Venezia ile İtalya'da yapılan maç sonrasında açıklamada bulundu. Açıklama şöyle:

Büyükkarcı:  Hakkımızı Federasyon ve FIBA nezdinde arayacağız
"İtalya deplasmanında kötü oynayarak kaybettik. Bu kadar basit hatayla kazanmak kolay değil. Ancak asıl mesele, hiçbir dayanağı olmaksızın maç sırasında haksızlığa uğramış oyuncularımızın hakkını savunmak olacaktır. Tamamiyla sakin davranan ve defansif bir tutum sergileyen oyuncularımızın, sahaya kavgaya giren ve fiilen de saldırarak bunu gerçekleştiren ve üstelik bunu canlı yayınlanan bir maçta sergileyen bir takımın oyuncuları ile aynı muameleyi görmeleri kabul edilemez. 
 
Gerek maç içerisinde gerekse de söz konusu pozisyonda aciz ve pasif davranmış olan müsabakanın hakemleri, olayın bu denli büyümesinde baş rol sahibi olmuşlardır. Oyuncularımıza şahsen saldırmış ve darp etmiş olan diğer oyuncular, yaptıklarını sadece sahadakiyle sınırlı tutmamış, maç sonu takım otobüsümüze kadar gelerek tahriklerine devam etmişlerdir. 
 
Kötü oynamış ve basit hatalarla rakibe cesaret verdiğimiz maçı kaybetmiş olmak üzücü olmakla birlikte, telafisi mümkündür. Ancak maruz kaldığımız durum karşısında hakkımızı Federasyon ve FIBA nezdinde sonuna dek arayacağımızın bilinmesini isteriz..." 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250