Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova evinde farklı galip

Bornova Becker Spor kendi evinde ağırladığı Mersin BŞB. Gelişim'i 106 – 68’lik skorla mağlup etti.

Bornova evinde farklı galip

Ligin 22. haftasında gerçekleşen mücadelede rahat bir galibiyet alan Bornova Becker Spor, puanını 42’ye yükseltti. Maçın geneline hakim olan ve her periyodu önde kapatan Bornova Becker Spor yaptığı 49 ribaund, 32 asist ve 16 top çalma ile maçta 106 sayı buldu.

Maç sonunda görüşlerini aldığımız Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak, ligin son maçına kadar mağlubiyet almadan devam etmek istediklerini belirtti.

Orak; “Rakibimiz eksikti. Bizim için kolay bir maç oldu fakat, iyi mücadele ettiler. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim takımını tebrik ediyorum. Bu ligin değerli takımlarından bir tanesi. Tabi bizim hedeflerimiz farklı. Maçı istediğimiz tempoda istediğimiz şekilde oynadık. Önümüzde ciddi bir seri var. Ordu, İzmit, Orman Gençlik, İstanbulgücü maçları var. Elimizden geldiği kadar sert ve daha iyi bir basketbol oynayıp, ligin sonuna kadar mağlubiyet almadan devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Mersin BŞB. Gelişim Baş Antrenörü Dursun Katkat ise; rakibimiz ligin lider takımı Belli bir hedefi olan takım. Bizim hedeflerimiz daha çok gelişim takımı olduğumuz için gençlerimize deneyim kazandırmak. Her kazandığımız ve kaybettiğimiz maçtan biz edinimler çıkarıyoruz. Bunu genç oyuncularımıza deneyim olarak kazandırmaya alışıyoruz. Bu maçta da bazı deneyimlerimiz var elbette. Ayrıca kadromuz çok eksiktik biz. Yabacı oyuncumuzun sakatlığı bir yana bir de süper ligde mücadele eden A takımımıza oyuncu kazandırmak ve o takımın kadrosunu zenginleştirmek gibi de bir görevimiz var bizim. Bugün Euro League maçımız da vardı bizim.  A takım kadrosunda bazı oyuncularımızı bıraktık. Dolayısıyla buraya eksik geldik. Gençlerimiz Becker karşıs8ında iyi mücadele verdiler. Hatalarımız da oldu. O hataları telafi etmeye çalışacağız. Rakibimizi tebrik ederiz, teşekkür ederiz.

Bülten




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250