Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Becker Spor, OGM Orman Gençlik'i devirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Bornova Becker Spor, ligin güçlü ekiplerinden olan OGM Orman Gençlik'i 58 – 51 mağlup etti.

Bornova Becker Spor, OGM Orman Gençlik'i devirdi

Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak; “Lider olmak zor, lider olarak kalmak çok daha zor. Bugün liderliği elimizden almaya gelen bir takıma karşı oynadık. Fakat bütün oyuncularım sahada çok ciddi bir karakter gösterdiler. Bu şekilde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmeyiz. Orman bu ligin çok değerli ekiplerinden bir tanesi. Onlara karşı bu şekilde müdafaa yaparak, bu kadar önemli bir maçta bu kadar ciddiyetle oynayarak iyi bir basketbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Allah nasip ederse bu şekilde oynayarak liderliğimizi her geçen maçta perçinleyeceğiz.” diye konuştu.

OGM Orman Gençlik Baş Antrenörü Furkan Sağlık ise; Liderlik maçıydı, kazansak lider olacaktık. Buraya lider olmak için gelmiştik. İstediğimizi alamadık. Son periyotta skor 51 – 49 iken 6 dakika sayı bulamadık. Teknik olarak 21 top kaybımız var. Çok fazla, böyle bir maçta olmaması gereken bir durum. Deplasmanlar her zaman zordur ama bugün biz deplasmandan bağımsız olarak kendi basketbolumuzu oynayamadık. Ben mağlubiyeti buna bağlıyorum. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Çok iyi organize oldular ve çok iyi mücadele ettiler.” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250