Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Becker Spor ikinci yarıya galibiyetle başladı

Bornova Becker Spor, ligin 2.devresinin ilk maçında kendi evinde karşılaştığı Ferko Ilgaz KBSK’nü 76 – 71’lik skorla mağlup etti.

Bornova Becker Spor ikinci yarıya galibiyetle başladı

İstatistik verilerine bakıldığında 23 sayı 4 ribaund 2 asist ile maça oldukça katkı sağlayan Bahar Yapar’ın yanı sıra, 22 sayı 12 ribaund ile Chanita Marie Jordan, 8 sayı 4 ribaund 4 asist ile takım kaptanı Nazlı Güler ve takıma yeni katılan Duygu Fırat da kaydettiği 5 sayı 9 ribaund 4 asist ile maç içinde öne çıkan isimlerden oldu.

 

Maç sonunda gerçekleştirilen basın toplantısında görüşlerini bildiren Ferko Ilgaz KBSK Baş Antrenörü Cem Oran; “Güzel bir maç oldu. Sahada güzel bir takım oyunu oynamaya çalıştık. Yine kırılma anlarında yaptığımız küçük hatalar vardı. Onları düzeltebilirsek bence daha fazla maç kazanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum iyi oynadılar. Karşımızda gerçekten yatırım yapmış, çıkmak için mücadele eden bir takım var. Bence biz çok güzel işler yaptık. Hayırlısı olsun. Rakip takımı tebrik ediyorum. Önlerindeki maçlarda başarılar dilemiyorum, maç içinde yaşanan olayda bize saygısızlık yaptıklarını düşünüyorum.” diye konuştu.

 

Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak ise; “ Beklediğimiz gibi sert bir maç olacaktı fakat kazanmayı çok fazla istedik. Çok da iyi oynadığımız söylenemez. Maçın belli bölümlerinde iyi oynadık sadece. Yine maçın son 3 – 4 dakikasında çok ciddi müdafaa yaptık. Rakip takımın koçunun aksine ben rakip takımı tebrik ediyorum. Bence sahada çok güzel bir basketbol oynandı. Yeni oluşumumuzdan ve kimyamızdan dolayı ufak tefek offence ve defence hatalarıız var. 1 – 2 maça kadar hepsini düzeltip, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum.” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250