Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Becker Spor galibiyet serisini 7'ye çıkardı

Bornova Becker Spor ligin 32. haftasında deplasmanda oynadığı Edirne Belediyesi Edirnespor maçını 61 – 56 kazanarak, galibiyet serisini 7’ye çıkardı.

Bornova Becker Spor galibiyet serisini 7'ye çıkardı

Maç boyu üstünlüğü elden bırakmayan Bornova Becker Spor’da Esra Kayaoğlu 19 sayı 3 ribaund 7 asist ile takımın en skorer ismi oldu. Yaşadığı sakatlık sonrasında parkelere dönen kaptan Nazlı Güler 10 sayı 5 ribaund 3 asist ile oynarken, İlsu Darıcıoğlu’nun 10 sayı 2 ribaund 3 asist ile oynamış olması oyunun rengini değiştiren etmenlerden oldu. Yeni transfer Shae Kelley forma giydiği ilk maçında 8 sayı 17 ribaund 4 asist ile oynadı.

 

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak; “Hafta içi – hafta sonu olarak oynadığımız maç serisinde bu 3.maçtı bizim için. Açıkçası zor geçeceğini biliyorduk, yorgunduk çünkü. Önce Çankaya Üniversitesi, ardından Mersin Üniversitesi maçlarından sonra bugün de Edirne’de ligin değerli takımlarından biri olan ve bence olduğu yeri hak etmeyen Edirne Belediyesi Edirnespor takımına karşı oynadık. Gayet de iyi oynadılar, iyi mücadele ettiler. Biz tecrübemizle kazandık. Maçın sonunda çok iyi müdafaa yaptık. Yeni oyuncumuzu deneme fırsatımız oldu. Sayı olarak bize çok faydalı olmasa da savunma ribaundlarında çok faydalı oldu. Şimdi Cumartesi günü Yalova VIP ile oynayacağız. O da bizim için önemli bir maç. Şampiyonluk yolunda, ligdeki liderlik yolunda emin adımlarla gidiyoruz. Mümkün olduğunca fire vermeden ligi lider bitirip, play off’larda da mümkün olduğunca maç kazanarak üst lige çıkmak istiyoruz.” dedi.

 

Edirne Belediyesi Edirnespor Baş Antrenörü Derya Rıza Zeren ise; “Ben sondan başlamak istiyorum. Öncelikle maçın hakemlerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. 32.maçı oynadık, şuana kadar en düzgün kararları gördüğümüz maçtı. Bu standardı yakaladık, dilerim ki bozmayız. Oynadığımız rakip bir üst lige çıkmak amacıyla kurulmuş çok ciddi bir rakip. Oyuncularımla hafta içi yaptığımız toplantılarda sordum, bir sonraki hafta oynayacağımız maç bizim için daha önemli ne yapalım diye sordum, onlar da elimizden gelen basketbolu oynayalım dediler. Karar onlarındı. Saygı duydum. Son topa kadar da çok iyi mücadele ettiler. Maçın ilk devresinde konsantre olamadık çünkü çok tecrübeli bir takım var karşımızda. Sonrasında toparlamaya çalıştık gücümüzün yettiği oranda ama kaybettik. Sıkıntı yok, yeter ki bu basketbol karakterini kalan maçlarımızda yansıtabilelim. Bornova Becker Spor takımını tebrik ediyorum.” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250