Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Becker Spor, Eskişehir'den galibiyetle döndü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Becker Spor, Eskişehir ekibi Anadolu Üniversitesi’ni 77 – 53 mağlup etti.

Bornova Becker Spor, Eskişehir'den galibiyetle döndü

Önümüzdeki hafta oynanacak olan OGM Orman maçı öncesinde önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak; “Bizim için önümüzdeki hafta oynayacağımız OGM Orman maçı öncesinde atlatabildiğimiz bir maç oldu. Sakatımız çoktu. 1 oyuncumuzu hiç oynatamadık. Kaptanımız da biliyorsunuz cezalı. Sahanın içerisinde de sakat olmasına rağmen oynayan oyuncularımız vardı. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum. Anadolu Üniversitesi takımı genç oyunculardan kurulu bir takım. Onlara da teşekkür ediyorum, iyi mücadele ettiler.” diye konuştu.


Anadolu Üniversitesi Baş Antrenörü Veli Onur Çelik ise; “Bornova Becker Spor takımını öncelikle aldıkları bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İlk yarı başa baş mücadele ettiğimizi düşünüyorum ama 3. ve 4. periyotta özellikle offensif anlamda handikaplarımız çok net bir şekilde ortaya çıktı. Bornova Becker Spor takımı da çok deneyimli ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım olduğu için oraları çok net bir şekilde cezalandırdılar. Onları tekrar tebrik ediyorum.” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250