Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BOGDANOVİC: AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Gogdan Bogdanovic, Avrupa şampiyonluğu için mücadele edeceklerini söyledi.

BOGDANOVİC: AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

İstanbul’a geldikten sonra sabah saatlerinde Ulus’taki LİV Hospital’da sağlık kontrollerinden geçen yıldız oyuncu ardından Fenerbahçe Ülker Sports Arena’yı gezdi.

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, öncelikle transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Böylesine büyük bir camiaya gelmekten ve yine böylesine önemli bir formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada Partizan’da olduğu gibi kendimi geliştirmek istiyorum. Zeljko Obradovic’in öğretecekleriyle birlikte çok büyük bir kulübte oynayacağımı biliyorum. Avrupa Şampiyonluğu için Fenerbahçe Ülker formasıyla mücadele edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe Ülker’in iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu söyleyen Bogdan Bogdanovic, "Geçtiğimiz sezon da Euroleague’de Fenerbahçe Ülker’e karşı oynadım. Fenerbahçe’nin çok önemli oyunculara sahip olduğunu biliyorum. Takıma bu sezon önemli oyuncular da dahil oldu. Fenerbahçe Ülker çok iyi bir takım. İstek ve hırs da mevcut diyebilirim. Ben bu sene iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Takımımızın Euroleague'deki şansını da değerlendiren yıldız isim, "Euroleague’de zorlu bir gruptayız. Ancak Fenerbahçe Ülker büyük hedefleri olan bir takım. Final Four yolunda geçmemiz gereken bir adım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarı içinse Bogdanovic, "Fenerbahçe Ülker taraftarı tıpkı Partizan taraftarı gibi ateşli. Büyük hedefler yolunda taraftarımız da bize yardımcı olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250