Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Birkan Batuk ameliyat oldu

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın dün akşam Belçika ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Birkan Batuk, bugün Fulya Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Birkan Batuk ameliyat oldu

Ameliyatın ardından açıklama yapan A Milli Erkek Takımı Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, Birkan Batuk’un ameliyatının başarılı geçtiğini söyledi.

Takım İstanbul’a döner dönmez Birkan’ın Fulya Acıbadem Hastanesi’ne nakledildiğini söyleyen Prof. Dr. Beyzadeoğlu, “Bugün Brüksel'den İstanbul'a döndükten sonra, oyuncumuz Birkan Batuk'u havalimanından ambulans ile doğrudan Fulya Acıbadem Hastanesi'ne nakledip, planlandığı şekilde MR ve grafi tetkiklerini acilen yaptırdım” dedi.


Genç oyuncunun 5-6 ay içinde takımına dönebileceğini düşündüğünü belirten Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, “Yaralanmadan hemen sonra muayene ile koymuş olduğum, Sağ Aşil Tendon tam kat yaralanması tanısının doğru olduğunu gördükten sonra, Birkan'ı ameliyata aldım. Tamamen problemsiz geçen bir primer Aşil tendon onarımı ameliyatı oldu. 2 gün kadar Fulya Acıbadem Hastanesi'nde takip ettikten sonra taburcu olmasını planlıyorum. Şimdi önümüzde, çok çalışacağı bir fizyoterapi dönemi mevcut. Tahminen 5-6 ay içinde, sağlıklı olarak takımına döneceğini düşünüyorum” diye konuştu.
 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250